Lokalpolitiet i Assens har en formodning om, at februar-branden i Turup var påsat

Turup: Da det røde stråtækte hus på Turupvej 58 brændte ned til grunden om aftenen den 8. februar, havde politiet i Assens allerede der en mistanke om, at branden var påsat. Mistanken dengang beroede på, at der umiddelbart ikke var noget i den ubeboede ejendom, der kunne være årsag til branden.

Nu melder Lokalpolitiet i Assens ud, at de efterforsker branden som påsat.

- Hverken el eller andre installationer i huset har kunne starte branden. Vi antager derfor ud fra vores undersøgelser, at branden i Turup er påsat, siger Carsten Møllegaard fra Lokalpolitiet i Assens.

Politiet i Assens fortæller også, at de mandag igen undersøgte den nedbrændte ejendom i Turup, for at komme årsagen til branden nærmere. Carsten Møllegaard understreger dog, at politiet ikke har fundet konkrete beviser på, hvordan branden er opstået.

- Vi arbejder videre på det, vi undersøgte omkring arnestedet i går (i mandags, red.), men det er ikke sikkert, at vi får et endeligt svar på, hvordan branden er opstået. Vores formodning om, at branden er påsat, er dog stærk, og det er det, vi arbejder ud fra, siger Carsten Møllegaard.

Læs mere om brandene i Turup-området og politiets formodninger i onsdagens avis.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på aktualitets-, samfund- og erhvervsredaktionen i Odense, hvor jeg har fokus på krimi, nyheder og samfundsaktuelle emner. Jeg startede som journalistpraktikant i februar 2016 på Fyens Stiftstidende.

Mere om emnet

Se alle

Politiet søger mand

1
Brændt til grunden: Brand i stråtækt hus er formodentligt påsat

Brændt til grunden: Brand i stråtækt hus er formodentligt påsat

Ikke den første brand