Assens: Hold nu pengepungen tæt til kroppen.

Sådan lyder det fra Lokalpolitiet i Assens, efter en 76-årig dame har fået stjålet sin pung, der lå i yderlommen i hendes rygsæk.

- Det er modsat det, jeg før har advaret imod. Man skal have de ting (penge, punge og kreditkort, red.) tæt på kroppen. Det er så nemt at tage en pung fra en taske, siger Carsten Møllegaard fra Lokalpolitiet i Assens.

Tyveriet skete onsdag eftermiddag omkring kl. 14.30, hvor den 76-årige netop havde handlet i Rema 1000 i Assens. Da hun kom hjem, opdagede hun, at pungen var væk, og politiet formoder derfor, at den blev stjålet, lige efter hun kom ud af butikken.

- Tyvene har sikkert set hende putte pungen ned i yderlommen, efter hun betalte ved kassen. Og så har de taget den.

- Man skal have sin pung tæt på kroppen. Desværre. Men vi er nødt til at forholde os til virkeligheden, siger Carsten Møllegaard.

Pungen, der blev stjålet, er rød og med tre fløje.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.