Politi på bar bund i røveri-sag

Se billedgalleri
Bankrøveren kommer ind i banken, forlader den igen for at slukke sin knallert, og går tilbage i banken. Kort efter kommer han ud med pengene.

Politi på bar bund i røveri-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pistolmand stadig på fri fod efter bankrøveri i Vissenbjerg i går.

Fyns Politi er ikke kommet nærmere en opklaring af bankrøveriet mod Totalbanken i Vissenbjerg i går, hvor en mand iført styrthjelm røvede et ukendt pengebeløb.

Trods flere vidner i og uden for banken og billeder fra overvågningskameraer har politiets telefon været tavs.

- Vi har ikke fået en eneste henvendelse. Vi havde håbet, at det var en lokal, der kunne genkendes af de lokale, men det har ikke været tilfældet, siger vicepolitikommissær Jørn Fischer fra lokalpolitiet i Assens.

Ud over gerningsmanden leder politiet efter den hvide scooter, som røveren flygtede på. Den er af mærket PGO, og modellen hedder PMX.

- Køretøjer, der bliver brugt i forbindelse med røverier, bliver typisk efterladt et par kilometer fra gerningsstedet, så hvis der er motionister, der løber i skovene omkring Vissenbjerg og finder knallerten, vil vi gerne høre fra dem, siger Jørn Fischer.

Under røveriet brugte den maskerede mand en pistollignende genstand, og politiets teknikere skal nu ud fra overvågningsbillederne finde ud af, om det var en ægte pistol eller en attrap.

Politi på bar bund i røveri-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce