Pistolmand stadig på fri fod efter bankrøveri i Vissenbjerg i går.

Væbnet røveri i Vissenbjerg

Bankrøveren kommer ind i banken, forlader den igen for at slukke sin knallert, og går tilbage i banken. Kort efter kommer han ud med pengene.
Fyns Politi er ikke kommet nærmere en opklaring af bankrøveriet mod Totalbanken i Vissenbjerg i går, hvor en mand iført styrthjelm røvede et ukendt pengebeløb.

Trods flere vidner i og uden for banken og billeder fra overvågningskameraer har politiets telefon været tavs.

- Vi har ikke fået en eneste henvendelse. Vi havde håbet, at det var en lokal, der kunne genkendes af de lokale, men det har ikke været tilfældet, siger vicepolitikommissær Jørn Fischer fra lokalpolitiet i Assens.

Vissenbjerg røveren

Pistolbevæbnet mand begik i formiddags røveri mod Totalbanken i Vissenbjerg. Store politistyrker jagter lige nu en pistolbevæbnet mand, der kort før klokken 11 lavede et væbnet røveri mod Totalbanken på Vestergade 2 i Vissenbjerg.

Ud over gerningsmanden leder politiet efter den hvide scooter, som røveren flygtede på. Den er af mærket PGO, og modellen hedder PMX.

- Køretøjer, der bliver brugt i forbindelse med røverier, bliver typisk efterladt et par kilometer fra gerningsstedet, så hvis der er motionister, der løber i skovene omkring Vissenbjerg og finder knallerten, vil vi gerne høre fra dem, siger Jørn Fischer.

Under røveriet brugte den maskerede mand en pistollignende genstand, og politiets teknikere skal nu ud fra overvågningsbillederne finde ud af, om det var en ægte pistol eller en attrap.

Bankrøver flygtede på knallert

Bankrøver flygter fra gerningsstedet - Totalbank i Vissenbjerg - med en pose penge.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Politiet beder om hjælp i røveri-sag

Politiet beder om hjælp i røveri-sag

Teknikere vil lave billede af røverens profil

Teknikere vil lave billede af røverens profil

Knallert fra røveri fundet