Pengeregn fra pengekasse


Pengeregn fra pengekasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: Ole Madsen, Bestyrelsesmedlem i Sparekassen Faaborg, smilede over hele femøren, da han i går eftermiddag delte tusindvis af kroner ud til en række foreninger. Og når humøret var højt hos den glade giver, har det sine gode kontante grunde.

Sparekassen Faaborg har nemlig siden 1992 og frem til i dag mere end fordoblet omfanget af sit samarbejde med foreningslivet. Det har bestemt skæppet i sparekassen, men er også blevet til klingende mønt hos foreningerne, der har tegnet en såkaldt foreningskonto, hvor de er sikret en ekstrarente, samtidig med, at de kan søge om ekstraordinære tilskud.

Assens Roklub fik i alt 10.000 kr., som de vil bruge til bl.a. et musikanlæg og et bordtennisbord. Begge bruges i forbindelse med klubbens vinteraktiviteter.

Assens & Omegns Museumsforening fik et tilskud på 8000 kr. til sikkerhedsmontrer.

Fjelsted-Harndrup Skytteforening har renoveret klubhuset foranlediget af en fusion med Borring Skytteforening. Og således var det påkrævet med en glasmontre til pokaler. Det fik klubben 5000 kr. til.

Saltofte Forsamlingshus er ved at blive renoveret fra kælder til kvist, og det projekt blev støttet med 10.000 kr.

Dreslette Gymnastik og Idrætsforening modtog 8000 kr. til redskaber. Jordløse Beboerforening vil plante træer, og det kan de nu gøre for 5000 kr. Endelig fik kredsen bag etableringen af et bystævne i Sønderby 8000 kr.

Pengeregn fra pengekasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce