Penge i cigarkassen: Tobaksgaarden bygger til

Værsgo' - en kvart million kroner. Tobaksgaarden modtog torsdag aften midler fra Fonden for Fynske Bank, og så er det med at holde godt fat i checken. Fra venstre er det Tobaksgaardens kulturchef Lasse Tajmer, Tobaksgaardens formand Søren Edlefsen, næstformand Mogens Lykke Olsen og filialdirektør Søren Thomsen, Fynske Bank i Assens. Foto: Søren Plovgaard

Penge i cigarkassen: Tobaksgaarden bygger til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag aften modtog kulturhuset i Assens en kvart million kroner fra Fonden for Fynske Bank. Pengene er øremærket til bedre faciliteter for de mange kunstnere, der optræder i Tobaksgaarden.

Assens: Tobaksgaarden har i flere år haft et ønske om at kunne tilbyde bedre fysiske forhold for musik- og musikermiljøet i Jacob Gade Salen - og nu bliver der sat skred i planerne.

Tobaksgaarden modtog torsdag aften en donation på 250.000 kroner fra Fonden for Fynske Bank, og donationen betyder, at både publikum, frivillige medarbejdere, gæstekunstnere og teknisk personale kan se frem til forbedrede forhold i den kendte koncertsal.

Når Tobaksgaarden har valgt at søge om midler hos Fonden for Fynske Bank, skal det ses i lyset af, at kulturhuset siden åbningen for snart 14 år siden har haft et højt aktivitetsniveau med mange tilbud til publikum indenfor den professionelle musik.

Tobaksgaarden er i fuld gang med at udvikle spillestedet og øger aktiviteten af koncerter, og det er er ikke mindst sket, efter Tobaksgaarden fra januar sidste år kom med i en regional fynsk spillestedsaftale sammen med Musikhuset Posten og Dexter i Odense.

Samarbejdet med to odenseanske spillesteder gælder frem til 2020 og indebærer blandt andet, at Tobaksgaarden skal søge at styrke og fremme spillestedets profil og øge aktivitetsniveauet til cirka 100 koncerter om året.

Vi forventer at gå i gang med byggearbejdet inden længe
Lasse Tajmer, kulturchef i Tobaksgaarden i Assens

Bygger førstesal på

Gode koncertoplevelser kræver gode fysiske og tekniske faciliteter, og det har Tobaksgaarden hidtil kunnet efterkomme med de eksisterende faciliteter og teknisk udstyr.

Men kravene stiger hele tiden, og derfor har Tobaksgaarden besluttet at bygge en førstesal på det backstage-lokale, hvor kunstnerne klæder om.

- Vi forventer at gå i gang med byggearbejdet inden længe, fortæller Lasse Tajmer.

Tobaksgaardens ønsker om forbedringer af de fysiske forhold omfatter desuden en opgradering af det tekniske udstyr samt en større foyer men bedre toilet- og garderobeforhold for publikum.

Penge i cigarkassen: Tobaksgaarden bygger til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce