Pay and play-golf stor succes


Pay and play-golf stor succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GLAMSBJERG: Noget tyder på, at pay and play-konceptet på den nye Sunset golfbane ved Glamsbjerg er blevet lidt af et hit.

Troels Andersen, ejer af Sunset Golf, kan berette om 50-90 spillere per dag i løbet af feriesæsonen. Enkelte dage har der været så mange mennesker, at der har været helt op til en times ventetid på at komme ud på banerne.

- Vi har ikke på forhånd haft faste forventninger til omsætningen. Men jeg kan da sige, at det her er bedre, end jeg havde turde håbe på, siger Troels Andersen.

Banen åbnede først i maj, men det lader altså til, at den allerede har slået sit navn fast blandt de vestfynske golfentusiaster. Det kan skyldes, at mange har ønsket at spille golf, mens få har været klar til at betale tusindevis af kroner i medlemskab til en golfklub.

- Det er min fornemmelse, at folk har savnet det her pay and play-koncept. Rigtigt mange fortæller os, at det er det, de har ventet på, siger Troels Andersen.

Fordi man ikke behøver at erhverve sig et dyrt medlemskab af en golfklub, og fordi man kan leje udstyr for en beskeden pris, har Sunset golf selvfølgelig tiltrukket sig mange nybegynderes opmærksomhed. Men ifølge Troels Andersen lokker banen også mere trænede spillere.

- Vi har også nogle, der har spillet før. Banen ligger i ganske kuperet terræn, og måske er det den udfordring, der lokker, siger han.

Succesen med golfbanen glæder selvfølgelig indehaveren, men succes kommer sjældent omkostningsfrit.

- Jeg spillede selv før i tiden. Nu har jeg fået min egen golfbane, men jeg har ikke tid til at spille længere, fortæller Troels Andersen.

Pay and play-golf stor succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce