Parkeringsregler strammes op


Parkeringsregler strammes op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TRAFIK: Siden 1. juli har P-vagterne indført ny hård stil i Østergade
ASSENS: Man skal i fremtiden passe ekstra på p-vagter og morgensure politibetjente, når man parkerer på Østergade i Assens.

Udvalget for Teknik og Miljø har nemlig besluttet, at der skal strammes op på parkeringsreglerne i Østergade, og det betyder, at der omgående sættes en parkeringsafgift i vinduesviskerne, hvis man i fremtiden holder parkeret mod færdselsretningen i Østergade.

Det er, ifølge færdselsloven, forbudt at parkere mod færdselsretningen på stærkt trafikerede gader, hvilket betyder, at det faktisk længe har været forbudt langs med Østergade. Det, der er forskellen på nu og før 1. juli, er, at myndighederne hidtil har set stort på den ulovlige parkering.

Det er slut nu.

- Der er ikke tale om, at vi ændrer reglerne, nu håndhæver vi dem bare, fortæller Andreas Bruun fra ordenspolitiet i Assens.

Drejer sig om sikkerhed

Årsagen til den nye tone er, at der ved udkørsel i trafikken kan opstå farlige situationer i form af frontale sammenstød. Og blandt de folk, Stiftstidende har talt med på torvet, er der opbakning til den hårde linje.

- Nu bor jeg et stenkast væk, så det er sjældent, jeg parkerer hernede. Men så vidt jeg ved, så har det aldrig været lovligt at parkere modsat trafikken, så det er da bare fint, hvis de begynder at håndhæve det, mener Niels Schmidt, lagerassistent fra Assens.

Den holdning bakkes op af Ole Christensen, buschauffør fra Barløse:

- Jeg er af den opfattelse, at Østergade burde ensrettes. Det er stort kaos med alle de biler, der slet ikke er plads til. Så det er helt i orden med mig, siger han.

Tysk undren

For Hans Wohlfart fra Hannover, der for tiden er turist på Vestfyn, er nærmest forundret over, at man tidligere har kunne parkere mod trafikken uden konsekvenser.

- Hvor jeg kommer fra er det i hvert fald forbudt, er hans kommentar.

Ifølge Stifstidendes oplysninger har den ny kurs endnu ikke været en pengemaskine.

Parkeringsafgiften er på 510 kroner, og der ikke udskrevet mange afgifter endnu.

Parkeringsregler strammes op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce