Pæn interesse for de åbne huse


Pæn interesse for de åbne huse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

At dømme efter forhåndstilmeldingerne på de arrangementer, der kræver det, så er interessen for at få smag for, hvad der rører sig i Assens Kommune ganske pæn.

Hos Orlik Tobacco Company meldte man i går ved middagstid om 70 tilmeldte, som vil blive vist rundt i den arbejdende produktion i mindre hold.

Også ølbrygning er der interesse for. Bryggeriet Vestfyen, havde rundvisning i går for en lille eksklusiv skare på 25 personer, og de pladser var hurtigt afsat, i alt måtte man afvise 10-15, hvoraf mange gav udtryk for, at de ville finde noget andet i programmet.

Sukkerfabrikken meldte fuldt hus til rundvisningen i går, mens der skulle være otte ledige pladser i dag til rundvisningen, der begynder ved hovedbygningen på Skovvej 2.

Kun Tommerup Erhvervspark har der ikke været den store interesse for. Her viste direktør Troels Eriksen tre interesserede rundt i går, mens arrangementet i dag er aflyst af mangel på interesse.

Fem tilmeldte til de fire busture i de fire verdenshjørner fik ikke kommunen til at aflyse dem. Det har nemlig vist sig, at der var forskellige opfattelser af, om man skulle forhåndstilmelde sig, så nu er det krav droppet. Derfor skulle der være mulighed for en plads på turen i øst, der gennemføres kl. 10 fra Glamsbjergcentrets p-plads. Der er i alt 25 pladser i bussen.

Pæn interesse for de åbne huse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce