Otte måneders betinget fængsel: Kvinde dømt for at sælge 13-årig til sex

Retten i Odense har nu udstedt dom over den 20-årige kvinde, der er kendt skyldig i at sælge en 13-årig pige. Arkivfoto: Michael Bager

Otte måneders betinget fængsel: Kvinde dømt for at sælge 13-årig til sex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte måneders betinget fængsel. Det var dommen over den 20-årige kvinde fra Vestfyn, der var tiltalt for at sælge en 13-årig pige til en 21-årig mandlig bekendt, der efterfølgende havde sex med pigen i sit hjem.

I november 2017 blev en mand og en kvinde i begyndelsen af tyverne første gang stillet for retten i Odense tiltalt for henholdsvis at købe og sælge sex med en 13-årig pige. Nu er kvinden blevet idømt otte måneders fængsel.

Kvinden er en 20-årig fra Assens Kommune, der er kendt skyldig i at have solgt den 13-årige for 8500 kroner til en 21-årig mand fra samme område. Handlen skulle ifølge anklageskriftet være foregået i maj 2017, hvorefter manden havde samleje med den 13-årige pige i mandens hjem på Vestfyn.

Begge blev i november kendt skyldige i anklagerne om betalt sex med en 13-årig, og den 21-årige mand blev idømt seks måneders betinget fængsel.

Men fordi retten afventede en personundersøgelse af den 20-årige kvinde, blev hendes strafudmåling udsat. Nu er dommen faldet, og det gav otte måneders betinget fængsel.

Nægtede sig skyldig

Selv om kvinden nægtede sig skyldig, blev hun alligevel idømt to måneders fængsel mere end den 21-årige mand.

Politiets anklager Peter Nygaard Hansen fortæller det skyldes, at det var kvinden der formidlede kontakten.

Den 21-årige mand blev kendt skyldig i at betale en person under 18 år for sex, og for "uagtsomhed" i forhold til at fastlægge pigens alder, før han havde samleje med en person under 15 år. Samlejet skulle ifølge anklageskriftet have foregået flere gange og både være almindeligt samleje, analt samleje, beføling i skridtet og oralsex.

Den 20-årige kvinde blev fundet skyldig i medvirken til betaling af sex med den 13-årige.

Der var begæret dørlukning under den 13-åriges videoforklaring, og forsvaret forlangte referatforbud af den mandlige tiltaltes forklaring, hvorfor det ikke er muligt for avisen at gengive den tiltaltes forklaring.

De to dømte blev desuden pålagt at betale erstatning til den 13-årige.

Otte måneders betinget fængsel: Kvinde dømt for at sælge 13-årig til sex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce