Assens: Assens Harmoniorkester er klar til et nyt år og begynder prøverne onsdag 13. januar i øvelokalet på Tobaksgaarden.

- De foregående tre år har orkesteret medvirket ved Haarby Pensionistforenings nytårskoncert, men i år har det desværre ikke været muligt at fortsætte dette ellers så festlige arrangement, fortæller Jørgen Kock, formand for harmoniorkestret.

Orkestret melder sig klar til at levere blæsermusikken til andre årligt tilbagevendende arrangementer i Assens, og stiller også gere op til nyt, hvor det kan være med til at promovere Assens by og -Kommune, lyder det fra formanden.

Skulle nogen have lyst til at slutte sit til de 40 aktive medlemmer og dermed være med til at fremtidssikre orkestret, er de velkomne.

Orkestret ledes fortsat af Per Silfverberg Hyttel. (liw)

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.