Assens: Hvordan Assens Kommune stiller sig over for påstanden fra Helle og Morten Lissner og deres advokat i forbindelse med byggesagen på Præstevænget 9, må vi vente til næste uge med at få at vide.

Vi ville gerne have foreholdt Assens Kommunes plan- og kulturchef Peter Nielsen sagen og have spurgt til, hvorvidt han er enig med Helle og Morten Lissner i, der gerne vil bygge på grunden, at de ifølge planloven burde have haft lov til at bygge den hvide patriciervilla, som de i første omgang søgte om, fordi det de udpegede bevaringsværdige kulturmiljø Præstevænget endnu ikke var optaget i kommuneplanen, og om Assens Kommune er parat til at genbehandle sagen.

Peter Nielsen vil imidlertid ikke svare på avisens spørgsmål, før Assens Kommune har svaret på det brev, Morten og Helle Lissners advokat har sendt til kommunen.

Det forventes at ske i denne uge.

Vi har således mulighed for at stille Peter Nielsen spørgsmålene på mandag.

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.

Mere om emnet

Se alle
1
Ægtepar hyrer advokat: - Vi kunne have bygget vores drømmehus for to år siden

Ægtepar hyrer advokat: - Vi kunne have bygget vores drømmehus for to år siden

Omstridt hus på Præstevænget: Kommunens skulle have trukket nødbremsen

Omstridt hus på Præstevænget: Kommunens skulle have trukket nødbremsen