Om dagen kører han bil men "saturday night" står han på scenen

Allan Kirkenæk Jensen er klar til endnu en sommer på Frøbjerg Bavnehøj. Denne gang skal han medvirke i "Saturday Night Fever". PR-foto

Om dagen kører han bil men "saturday night" står han på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allan Kirkebæk Jensen spiller med i Frøbjerg Festspils "Saturday Night Fever". Han er en dedikeret amatørskuespiller.

Frøbjerg: Når Frøbjerg Festspil i år fra 9. til 25. august spiller "Saturday Night Fever", kan det kun lade sig gøre, fordi så mange med interesse for musik, skuespil og dans er på rollelisten. Det er medvirkende med vidt forskellige baggrunde. Men alle er de dedikerede til at bruge en masse timer på at øve og optræde. Helt uden at få noget for det.

Én af dem er den 45-årige Allan Kirkebæk Jensen fra Ollerup. Han spiller Frank Manero, der er far til hovedrollen Tony i "Saturday Night Fever".

Hans første forestilling i Frøbjerg-regi var en John Mogensen-cabaret: "Så længe mit hjerte slår", som blev spillet på Industrien i Aarup. Siden kom han med på Højen i "Mød mig på Cassiopeia" i 2009 som flyverløjtnanten Harry Schmidt.

- Musical er jo altid fantastisk at lave - at få sang, dans og skuespil til at gå op i en højere enhed for at fortælle en historie. Især i fri luft er det noget særligt. Her er plads til store armsving. Og i "Saturday Night Fever" er det skønt at synge med på Bee Gees diskohits, udtaler Allan Kirkebæk Jensen i en pressemeddelelse.

Chauffør

Han er en kendt herre, når det gælder sommerspil, og han har på Frøbjerg tidligere medvirket som blandt andet Sigismund Sülzheimer i "Sommer i Tyrol", Niller i "Den Eneste Ene", Harry i "Mød mig på Cassiopeia" og som Melvin P. Thorpe i "Byens Bedste Horehus".

Han har derudover medvirket i otte forestillinger på Nyborg Voldspil, heriblandt "Cabaret", "Atlantis", "My Fair Lady", "Mød mig på Cassiopeia", "South Pacific" og "Showboat", i "West Side Story" ved Nislevgårdspillet og i blandt andet "Spillemand på en tagryg" samt "Mary Poppins Juleeventyr" hos Svendborg Fritidsteater.

Til daglig arbejder Allan Kirkebæk Jensen som chauffør. De seneste 11 år har han slået sine folder som både skuespiller og instruktør ved Vester Skerninge Teaterforening og hos Svendborg Fritidsteaters juleforestillinger de seneste syv år.

Man kan købe billetter til "Saturday Night Fever" på hjemmesiden frobjerg.dk

Om dagen kører han bil men "saturday night" står han på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce