Ønsker fartmåling i farligt kryds


Ønsker fartmåling i farligt kryds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMMERUP: Assensvej indbyder tilsyneladende fartglade bilister til at trykke ekstra på speederen, og især stedet, hvor hovedvejen krydser Fuglekildevej/Neversvej er kommet i søgelyset.

- Der er flere eksempler på, at folk kører til højre ad Fuglekildevej og vender bilen for at komme over på Neversvej, fordi de ikke tør foretage et venstresving, fortæller Leif Klausen (S), formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Stedet er derfor en af de lokaliteter, som Tommerup Kommune nu vil appellere til politiet om at medtage blandt de strækninger, der lejlighedsvis får besøg af fotokontrollen.

Kontrollen foreslås foretaget på begge sider af krydset.

En anden strækning, som både landbetjenten og Færdselssikkerhedsudvalget har peget på, er Kirkevej i Tommerup St. fra byzoneskiltet mod syd til dens udmunding i Vissenbjergvej.

På begge strækninger er der mange henvendelser om både utryghed for børn og ældre, og om at der køres alt for stærkt efter forholdene.

Ifølge udmeldingen fra afdelingen for Automatisk Trafikkontrol under Odense Politi er der kun en strækning i Tommerup Kommune, der opfylder kriterierne, at det skal være en ulykkesstrækning, en skolevej eller en strækning, som gør borgerne utrygge at færdes på, det er Dannesbovej i Brylle.

Derfor har politiet opfordret kommunen til at pege på nye strækninger, der evt. kan komme i betragtning.

Ønsker fartmåling i farligt kryds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce