Ebberup IF genoplivede tidligere tiders sponsorcykelløb. 25 cyklister cyklede tilsammen 21.000 kroner ind til idrætsforeningen.

Ebberup: 25 mand fordelt på 15 cykler stillede op, da Ebberup IF's Støtteforening som et indslag i sidste uges byfest genoplivede en gammel tradition for sponsorcykelløb. Det stod enhver frit, om de ville stille op på racercykel og gå efter flest runder, eller de som 10-mandsholdet på ølcyklen valgte en noget anden tilgang og hurtigt fik baghjul af de øvrige deltagere. Der var heller ingen forståelse, for de øldrikkende herrers argumentation argumentation for, at de fire runder, som de klarede skulle ganges med 10, da regnskabets time kom. Holdet måtte derfor se sig slået af samtlige andre deltagere, sofacyklen med "Oluf og Gertrud" (fra "The Julekalender" red.) inklusive. Makkerparret fik i tilgift præmien for den flotteste cykel.

I alt blev der cyklet 21.000 kroner ind til Ebberup IF. Det resultat var støtteforeningens formand Ole Andersen godt tilfreds med. Det er nogenlunde lettjente penge for en aktivitet, der ikke er forbundet med ret mange udgifter.

Flest penge bidrog Niels Nielsen, der havde været rundt at samle støtte hos naboer og venner, med.

Længst nåede Mikkel Nielsen. 35 kilometer blev det til for hans vedkommende i løbet af den time, der var sat af til sponsorcykelløbet.

Præmien for flotteste cykel gik til makkerparret "Oluf og Gertrud".

Det var også lørdag, at tre dages byfest blev sluttet af med grisefest og livemusik.

150 samledes om den helstegte pattegris. Langt over forventning, konstaterede støtteforeningens formand Ole Andersen, før det gik løs.

- Det kan godt være, der ikke er grøntsager nok, men kokken lover at der er rigeligt kød, sagde han.

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.