Økse-drenge slipper for opsyn


Økse-drenge slipper for opsyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De to drenge, der i december truede en jævnaldrende dreng med at slå ham ihjel, skal ikke længere være under særligt opsyn.

Skallebølle: Roen er igen ved at sænke sig over Skallebølle Skole, efter at den i december oplevede et usædvanligt drama.

Mandag den 7. december troppede to drenge fra 1. klasse op i skolegården med en brødkniv og en økse og truede angiveligt en jævnaldrende dreng med at slå ham ihjel.

Det var naturligvis en episode, som skolen tog meget alvorligt, og de to drenge blev efterfølgende sat under særligt opsyn, hvilket betød, at en lærer i frikvartererne ville holde særligt øje med dem.

Det særlige tiltag har sammen med en lang juleferie bragt ro over Skallebølle Skole.

- Nu har vi haft juleferie, og her i de første par dage efter ferien har vi stadig haft de to drenge under særligt opsyn. Men det ser ud til at gå godt, og jeg tror ikke, der går så lang tid, før vi falder helt tilbage til den normale dagligdag, siger skoleleder Jan Christiansen, der regner med, at onsdag blev den sidste dag, hvor de to drenge måtte bruge frikvarteret i selskab med en særlig opmærksom lærer.

Skallebølle Skole indledte efter episoden et samarbejde med Pædagogisk Psykologisk Rådgivning. Men udviklingen i det arbejde ønsker Jan Christiansen ikke at komme nærmere ind på.

- Det er en personlig sag, og det kommer for tæt på de pågældende, siger han.

Økse-drenge slipper for opsyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce