Dan Gørtz (V) bliver formand for Miljø-, Teknik- og Planudvalget fra januar.

Der vil være noget kendt stof, men også noget nyt, når Dan Gørtz (V) i slutningen af januar samler sit nye udvalg til første møde.

Han er nemlig blevet udpeget til at blive formand for Miljø-, Teknik- og Planudvalget.

I dag er Dan Gørtz formand for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget, og der er områder fra det udvalg, som flyder med over i det nyoprettede udvalg for miljø, teknik og plan.

- Der var bred opbakning til Dan Gørtz i gruppen. Plan kommer tilbage til miljø og teknik, og det er der, han har nogle gode kompetencer. Han er en voksen mand, der godt kan stå imod, hvis der bliver brug for det, forklarer Jørgen G. Hviid, der er formand for Venstre-kredsen i Assens Kommune.

I den nuværende udvalgsstruktur er miljø- og teknik-området skilt ud fra planområdet, som ligger i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. Det har givet udfordringer, fordi nogle sager så har skullet behandles i to udvalg, inden der kunne træffes en beslutning. Men nu bliver de tre områder altså samlet under samme paraply.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.

Mere om emnet

Se alle
3
Udvalgsformand: - Ja, jeg er pengene værd

Udvalgsformand: - Ja, jeg er pengene værd

1
Nye udvalg: Erfarne S'er i front

Nye udvalg: Erfarne S'er i front

2
Rye: Vederlag er ude af proportioner

Rye: Vederlag er ude af proportioner