Ny vejleder til landdistrikterne

Steen Søgaard blev præsenteret for nogle af sine kommende samarbejdspartnere på Landdistriktsrådets generalforsamling forleden. Det er Steen Søgaard i midten.
Foto: Yilmaz Polat

Ny vejleder til landdistrikterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Steen Søgaard fra Jelling er Assens Kommunes nye landdistriktskoordinator

Udkantsdanmark. Til salg-skilte og folkevandring mod de store byer.

Udsigterne for landsbysamfundene bliver ofte malet i dystre farver. Men der er masser af eksempler på, at man kan vende udviklingen.

Det mener Assens Kommunes nye landdistriktskoordinator Steen Søgaard, der mandag overtog tøjlerne efter Anja Knudsen, der stoppede ved årsskiftet. Nu er det ham, der skal bistå landsbyerne på udviklingsvejen.

- Der er eksempler fra Vestjylland, som jeg vil mene er mere udkantsdanmark end Assens, hvor det er lykkedes at tiltrække tilflyttere fra København.

- Det er et spørgsmål om enten at grave sig ned og sige: Hvor mange er flyttet i år, eller: Hvad er det, vi kan. Der er jeg tilhænger af det sidste, siger Steen Søgaard, der også gerne slår et slag for samarbejde på tværs af landsbyer.

For behøver der være en af hver, hvis nabolandsbyen tre kilometer væk har de samme servicetilbud? Her tænker han både på kommunale tilbud som skoler og daginstitutioner og på forsamlingshuse og forretningslivet.

I Fyens Stiftstidende søndag og på www.mitfyn.dk kan du læse mere om, hvad Steen Søgaards arbejdsopgaver bliver.

Ny vejleder til landdistrikterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce