Ny undersøgelse: Assens-virksomheder vil ansætte flere

En undersøgelse viser, at virksomheder i Assens Kommune ser lyst på fremtiden.
Foto: © Anders Brohus

Ny undersøgelse: Assens-virksomheder vil ansætte flere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

62 procent af virksomhederne i Assens forventer ifølge ny undersøgelse at ansætte flere medarbejdere de kommende to år. Det tal er højere end gennemsnittet for hele Fyn, der ligger på 50 procent.

Assens: Virksomhederne i Assens er mere positive overfor fremtiden end resten af Fyn. Det viser en undersøgelse lavet af Fynsk Erhverv, der har spurgt mere end 250 fynske virksomheder, om hvorvidt de forventer at ansætte flere medarbejdere de næste to år.

I Assens svarer 62 procent af virksomheder ja, mens det gennemsnitlige tal for hele Fyn er på 50 procent.

Ingen virksomheder, der har deltaget i undersøgelsen i Assens, svarer, at de forventer at måtte afskedige medarbejdere de næste to år.

Erhvervs- og turismechef i Udvikling Assens er ikke overrasket over undersøgelsens resultat.

- Det er det, jeg også hører fra virksomhederne - at det går godt. Så sent som i torsdags fik jeg en mail fra et firma, der skrev, at de var flyttet i større lokaler og havde travlt. Selvfølgelig går det ikke godt for alle, men det er det generelle billede. Vi oplever, at virksomhederne er positive, siger hun.

Flere virksomheder udvider

Udover en vurdering af fremtiden spurgte undersøgelsen også ind til, om medarbejderstaben var blevet større eller mindre i løbet af de seneste to år. Her svarede 48 procent, at de havde fået flere ansatte, mens tyve procent svarede, at de havde fået færre. Også de tal er bedre end gennemsnittet for hele Fyn.

25 af i alt 160 virksomheder på Udvikling Assens medlemsliste har svaret på undersøgelsen, der blev udarbejdet i november 2015.

Ny undersøgelse: Assens-virksomheder vil ansætte flere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce