Ny træner med Europa Cup-erfaring


Ny træner med Europa Cup-erfaring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tommerups nye træner har spillet Europa Cup-kampe for OB.

Han var kendt som en benhård fighter.

Klubben har også i vinterpausen fået spændende tilgang af spillere.

Den tidligere topspiller

Chris Margaard skal svinge pisken over Tommerup BK's bedste fodboldspillere.

Med en fortid i OB og B1913 som spiller og senest en trænerkarriere i Odense-klubben Kildemosen BK er han nu spillende træner i Tommerup.

På cv'et står der bl.a. 30 divisionskampe og seks UEFA Cup-kampe for OB samt 120 kampe i B1913's bedte trøje. Her har Chris Margaard spillet sammen med Tommerups styrmand på midtbanen, Rene Buller Jensen.

- Vi stod over for at skulle ansætte en ny førsteholdstræner, og valget af Chris Maargaard var på mange områder et naturligt valg, siger formand Bjarne Sørensen.

- Det viste sig meget hurtigt i forhandlingerne, at han rummede mange af de holdninger og kvalifikationer, som vi var på jagt efter, fortæller formanden.

Chris Margaard afløser Jan Bramsen der nåede både op- og nedrykning med holdet, og i sidste sæson lå holdet længe godt med i toppen af Serie 1.

Sulten og ambitiøs

- Jeg vil beskrive Chris Margaard som en ambitiøs og meget målrettet type. Hans unge alder (32 år, red.) er også ensbetydende med en stor appetit på fodbold og trænergerningen, hvilket jeg tror vil bringe en masse positivt med, mener Bjarne Sørensen.

I sidste sæson oplevede Chris Maargaard alle træneres frygt.

En massiv spillerafgang, hvilket var ensbetydende med Kildemosens nedrykning til Serie 2.

- Naturligvis havde han en del af ansvaret, men omstændighederne var mildt sagt umulige. Derfor tvivler vi ikke på hans kvaliteter, understreger Bjarne Sørensen.

Spændende tilgang

Når truppen i slutningen af januar tager hul på forberedelserne, er det med nye ansigter.

- Jeg synes, vores tilgang ser spændende ud. Vi har kun måttet afgive en enkelt spiller i form af målmand Anders Møllegaard, som er skiftet til Nr. Aaby, oplyser Bjarne Sørensen.

Klubben er derfor på jagt efter en ny keeper, men der er allerede flere emner inde i billedet.

Listen over nye spillere ser således ud: Claus Rasmussen, midtbanespiller fra Verninge, Mads Raador, forsvarsspiller fra Marienlyst, Dan Hansen, forsvarsspiller fra Glamsbjerg, og Thomas Knudsen, midtbanespiller fra Kildemosen BK.

Ny træner med Europa Cup-erfaring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce