Overbygning er tilbage på Tommerup Skole, som inviterer til orienteringsmøde om 7. og 8. klasse.

Tommerup: Selvom skoledistrikter for de kommende overbygningselever ikke er vedtaget af politikerne endnu, så ligger det fast, at Tommerup Skole får lov at fortsætte med elever fra 7.-9. klassetrin.

"På Tommerup Skole glæder vi os til igen at kunne byde de kommende 7. klasser velkommen efter sommerferien. Derfor inviterer vi allerede nu til orienteringsmøde for alle områdets nuværende 6. og 7. klasser tirsdag", lyder det i en pressemeddelelse fra skolens bestyrelse.

Mødet finder sted på skolen tirsdag 30. januar kl. 18.30-20.30.

Med Assens Kommunes princip om frit skolevalg, så skal alle områdets nuværende 6.-7. klasser ifølge bestyrelsen have tilbuddet om at vælge Tommerup Skole til næste skoleår.

Friske kræfter og fornyelse

Bestyrelsen slår fast, at efter et turbulent 2017, hvor der forsvandt en del lærerkræfter, så er personalegruppen på Tommerup Skole tilbage i højt gear. Alle ledige stillinger er besat med friske kræfter, som bringer fornyelse ind på skolen.

"Samtidig var der heldigvis også mange gode kolleger, der valgte at blive, på trods af den megen usikkerhed. De tilbageblevne erfarne kolleger, er med til at sikre, at vi også holder fast i de gode ting, og den ånd der netop er særlig for Tommerup Skole", meddeler skolens bestyrelse i pressemeddelelsen.

Skolen er i øjeblikket travlt beskæftiget med planlægning af næste skoleår. Et af de områder, vi arbejder på, er samarbejde med lokale aktører, som vi gerne vil udvide med flere samarbejdspartnere i kommende skoleår. /EXP