Ny havnekiosk får konkurrence


Ny havnekiosk får konkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: En ny havnekiosk og -cafe på det sted, hvor den nuværende havnegrill på Nordre Havnevej ligger, vil få hård konkurrence fra en af taberne i licitationsrunden.

Havnebestyrelsen skal senest på mandag have endelig besked fra den, som i licitationen gav det højeste bud på 96.000 kroner i årlig forpagtningsafgift. Siger hun fortsat ja til projektet, er dagene for Havnegrillen talte.

Havnegrillens ejere, Frede og Jette Byg, gav et tilbud i licitationen, som de selv mener er realistisk i forhold til kundegrundlag og omsætning. Og selvom de i første omgang har tabt slaget, er et nyt tilsyneladende på vej.

- Jeg afventer afgørelsen på mandag, og så ser vi, hvad jeg finder ud af andre steder i byen, siger Frede Byg.

Han har allerede nu kik på to mulige steder i forbindelse med havnen, hvor han kan drive sin grill videre. Han vil dog ikke konkret afsløre, hvor det er. Kun at det "ligger på havnen", som han udtrykker det.

Sammen med fem andre fra Assens sendte Frede Byg et tilbud på forpagtning af den nye havnekiosk til havnebestyrelsen i håb om at få lov til at fortsætte med at lange pølser, burgere og pommes frites over disken ved siden af færgelejet til Baagø-færgen.

Ansøgningsfristen var 14. september, og først for to uger siden fik han afslag.

- Man kan simpelthen ikke behandle forretningsdrivende på den måde. Det er o.k. at sende det ud i licitation, selvom det ikke var nødvendigt. Men at der så skal gå tre måneder, før der bliver taget en beslutning, kan man ikke tillade sig, siger Frede Byg, og fortsætter:

- Man sætter den nuværende ejer i en kattepine, fordi man ikke ved, om butikken skal lukke, siger han.

Den endelige beslutning skulle have været taget i fredags af havnebestyrelsen, men den højestbydende tilbudsgiver har alligevel fået 10 dages ekstra frist til at overveje det.

Ny havnekiosk får konkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce