Ny dagligvarekæde på vej


Ny dagligvarekæde på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KONKURRENCE: Kampen om kunderne skærpes, hvis ny kæde finder plads i stationsby
TOMMERUP: Der er interesse for Tommerup St. blandt dagligvarekæderne og dermed udsigt til skærpet konkurrence om kunderne for Rema 1000 og SuperBrugsen.

Et konsulentfirma fra Vejle har kontaktet Tommerup Kommune om en konkret placering på Tallerupvej af en endnu ikke navngiven kæde, og Helle Bruun Iversen fra firmaet Intense Development, kan oplyse, at interessen for Tommerup er stor.

Aldi trak sig

Indtil fredag i sidste uge var det Aldi-koncernen, der havde kig på Tommerup St., men den har ifølge Helle Bruun Iversen siden valgt at droppe de mindre byer på grund af Lidl-kædens fremmarch, så nu arbejder hun med andre muligheder.

Såvel Fakta, der er ved at etablere sig i Vissenbjerg, som Netto har tidligere vist interesse for området.

Netto skulle have haft kig på en konkret grund i stationsbyen, den var ejren imidlertid ikke indstillet på at sælge.

Helle Bruun Iversen oplyser, at der er taget kontakt til, men endnu ikke truffet aftale med ejerne af de ejendomme, der er udset til at skulle lægge jord til butiksbyggeriet.

Lokalplan

Og før der ligger en mere konkret aftale om handel, vil kommunen ikke foretage sig noget. Området ligger ikke i det, der i kommuneplanen er defineret som centerområde, og derfor skal der udarbejdes såvel et tillæg til kommuneplanen som en lokalplan, før spaden kan stikkes i jorden.

Teknik- og Miljøudvalget har ikke truffet nogen beslutninger, men valgt at følge slagets gang. Udvalget er dog positivt indstillet, oplyser formand Leif Klausen (S).

Men planlægning tager tid. Med udarbejdelse af lokalplan og kommuneplantillæg, høringsperioder og to politiske behandlinger i udvalg og kommunalbestyrelse, kan der godt gå et halvt til trekvart år, før spaden stikkes i jorden, lyder det fra kompetent side i teknisk afdeling.

Ny dagligvarekæde på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce