Ny centerchef for Fyrtårn Tommerup

Troels Eriksen overtager posten som centerchef for Fyrtårn tommerup 1. februar 2018. Privatfoto.

Ny centerchef for Fyrtårn Tommerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra 1. februar overtager Troels Eriksen posten som centerchef for Fyrtårn Tommerup fra afgående chef Søren Simonsen.

Tommerup St.: Først var der én Søren. Så var der to, og nu stopper den tredje Søren som centerchef for Fyrtårn Tommerup.

Når den ny centerchef, døbt Troels Eriksen, starter på posten 1. februar, bliver det derfor ikke en Søren den fjerde, men en Troels den første, der indtager chefstolen for idrætscenteret.

Men selvom det ikke er en navnebror til nuværende centerchef, Søren Simonsen, der skal være ny leder, så er han alligevel godt kendt i lokalområdet.

49-årige Troels Eriksen er nemlig opvokset i Tommerup og har været ansat som assistent i Tommeruphallerne i årerne 1994-2004. Efterfølgende har den nye centerchef også været ansat som direktør for Erhvervsparken indtil 2011 og sidenhen som en del af lederteamet i Fredericia Idrætscenter.

Og netop lokalkendskabet skal udnyttes.

- Jeg glæder mig helt vildt til at mit arbejdsliv igen skal tage udgangspunkt i lokalområdet og i det store netværk, som jeg har i og omkring Tommerup. Og så bliver det fedt at komme tilbage til et idrætscenter, som efter ombygningen har været i en rivende udvikling, udtaler Troels Eriksen i pressemeddelsen.

Fyrtårn Tommerup. Arkivfoto: Roland Petersen
Fyrtårn Tommerup. Arkivfoto: Roland Petersen

Stor udskiftning

Med ansættelsen af Troels Eriksen skifter Fyrtårn Tommerup chef for tredje gang siden ombygningen af hallen i 2013. Men det er ikke noget, der bekymrer bestyrelsen.

Bestyrelsen skriver i pressemeddelelsen at den øvrige medarbejderstab er kompetente til opgaven, og at idrætscenteret har øget deres belægning og omsætning. Derfor ser de lyst på fremtiden trods endnu et lederskifte.

For bestyrelsesformand, John Skælbæk Kristiansen, er glad for det nye "ægteskab".

- Troels har lige præcis den profil, som vi ved, kan føre Fyrtårnet videre fra, hvor vi er i dag. Troels er lokal, har stor erfaring fra branchen og har den nødvendige ledererfaring, så han ved, hvad han går ind til - og det er vigtigt for os. Vi ser det faktisk som et scoop, at det er lykkes os at få ham tilbage, siger John Skælbæk Kristiansen.

Ny centerchef for Fyrtårn Tommerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce