Ny Netto skal bygges: Her vil Scottie også vuffe

Det er her, at Netto vil bygge en ny butik. Den skal stå klar efter sommeren eller starten af efteråret, hvis alt flasker sig. Her lå før et postcenter. Adressen er Søndergade 1. Foto: Line Olesen

Ny Netto skal bygges: Her vil Scottie også vuffe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netto er på vej med ny butik i Aarup. Går alt efter planen står den klar efter sommeren eller i starten af efteråret. Dermed øges fødevarekonkurrencen i Aarup, hvor der i forvejen er en Fakta, Meny og en Rema 1000.

Aarup: Det er fakta - Netto er på menyen i Aarup.

Discountkæden Netto, med deres logo hunden Scottie, vil bygge en spritny butik på Søndergade 1 bag Totalbanken, hvor Post Danmark før havde et distributionscenter.

Det bekræfter Carsten Hadsbjerg, udviklingschef hos Netto, der hører under Dansk Supermarked.

- Vi har søgt på en butik i Vissenbjerg og omegn i en lang periode uden nødvendigvis at finde den rigtige. Vi har et lidt kedeligt hul mellem vores butikker, hvor folk i Aarup-Vissenbjerg-området skal køre langt for at komme til at handle i Netto, siger Carsten Hadsbjerg.

Der ligger en Netto i Nr. Aaby som den nærmeste.

- Og det er så det, vi har prøvet nu at sikre, at man ikke behøver at køre ligeså langt som tidligere, fortæller Carsten Hadsbjerg.

I Aarup ser konkurrencen på fødevaremarkedet dermed ud til at blive øget. I forvejen har byen en Rema 1000, en Fakta og en Meny.

Fødevarebutikker i Aarup
Meny, Bredgade 44-46.

Fakta, Indre Ringvej 9-11.

Rema 1000, Korsgade 6.
Fødevarekonkurrencen i Aarup vil formentlig blive øget, når Nettos nye butik står klar. På billedet ses en af konkurrenterne, Meny i Bredgade. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Fødevarekonkurrencen i Aarup vil formentlig blive øget, når Nettos nye butik står klar. På billedet ses en af konkurrenterne, Meny i Bredgade. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Aarup den rigtige by

Aarup er den helt rigtige by at slå sig ned i, mener Carsten Hadsbjerg.

- Når vi taler om udkantdsdanmark på den ene og den anden måde, er Aarup i vækst. Det er en af grundene til, at vi har valgt Aarup som vores næste target, fortæller Carsten Hadsbjerg med et engelsk udtryk.

Før Aarup bliver sat på skiven, så mangler Netto dog en byggetilladelse.

- Det kræver i hvert fald en byggetilladelse førend vi kan bygge. Når alt det er på plads, så går vi i gang. Det ser ud som om, det kommer til at foregå henover det meste af sommeren, lyder estimatet fra Carsten Hadsbjerg.

Netto har ifølge Carsten Hadsbjerg købt grunden af PostNord (det tidligere Post Danmark), som har ejet matriklen siden 17. marts 1978. Det er udviklings- og entreprenørvirksomheden Amstrup & Baggesen Entreprise A/S, som Netto samarbejder med omkring byggeriet.

Spørger man tættere ind til en kommende åbningsdag, svarer Carsten Hadsbjerg det bliver ungefær sensommeren/efteråret.

Butikken bliver på 1000 kvadratmeter. Der kommer ca. 60 p-pladser med ind- og udkørsel fra Søndergade.

Rundkørsler i høj kurs

Butikken kommer til at ligge tæt ved en rundkørsel (ved Indre Ringvej) ligesom det også er tilfældet i Assens, hvor Netto ønsker at rykke deres butik fra Østergade og ned ved siden af rundkørslen på Fåborgvej 16.

Carsten Hadsbjerg siger, at man ønsker at placere butikkerne der, hvor kunderne er.

- Den skal være meget convenient (bekvemt, red.) at handle i dag. Dvs. når du kommer forbi. Enten på vej hjem fra eller til arbejde eller når du skal hente dine børn. Det skal være nemt, siger han.

Stiftstidende skrev også for et år siden om, at Netto pønsede på at rykke ind ved rundkørslen i Skallebølle på Langesøvej. Men den plan ser ud til foreløbig at være strandet med Nettos planer for Aarup. Carsten Hadsbjerg fortæller også, Netto ikke umiddelbart har andre planer i Assens Kommune p.t.

Netto har i forvejen butikker i kommunen i Assens og Haarby. I sidstenævnte by lavede avisen for nylig en prisundersøgelse, hvor Netto kom ud på andenpladsen efter Rema 1000 og med SuperBrugsen som nummer tre.

Ny Netto skal bygges: Her vil Scottie også vuffe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce