Nu også med jagtrifler


Nu også med jagtrifler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKALLEBØLLE: Den har ladet vente længe på sig, indrømmer Assens Kommune, men nu er den der - tilladelsen til Skallebøllecentret til at skyde på 100-meter distancer på de to langdistancebaner på 200 og 300 meter, der ligger sydligst på centrets område.

I tilladelsen ligger der ikke nogen udvidelse af den tid - 14 timer om ugen - som centret har lov at skyde i - udelukkende at det nu bliver muligt også at skyde med jagtrifler inden for en vis kaliber, som ikke vurderes at overskride støjgrænserne i området.

Skulle der alligevel være omkringboende, der har indvendinger mod den, så skal den være Assens Kommune i hænde senest 19. juni.

Kommunesammenlægningen får skylden for, at det har trukket ud med tilladelsen. Ophobningen af sager har betydet, at sager, hvor der er arbejdspladser involveret, er prioriteret højest.

Desuden er det også af betydning for sagsbehandlingstiden, at den har skullet omkring Odense Kommune. Det meste af Skallebøllecentrets anlæg ligger ganske vist i Assens Kommune, men skydningen rækker ind i Odense Kommune.

Nu også med jagtrifler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce