Nu kører det for Lone

I starten måtte Lone Jensen ud i området for at opfordre Korsvangs børn til at komme ind og snuse til Familiestuens tilbud. Nu kommer de af sig selv. Foto: Jens Wognsen
Foto: Jens Wognsen

Nu kører det for Lone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var op ad bakke i begyndelsen, da Lone Jensen skulle have gang i Familiestuen. Børn og voksne var skeptiske over for det nye tilbud.

Korsvang: - Det var sværere at få det løbet i gang, end jeg havde regnet med, men nu kører det, og det er fantastisk at være her, siger Lone Jensen.
Hun blev pr. 1. oktober 2008 ansat som leder af Familiestuen i Korsvang. Men først skulle hun finde inventar til den tomme lejlighed, så reelt var nr. 28 stuen til venstre først klar til at åbne dørene for beboerne omkring i april 2009.
Og i begyndelsen måtte hun bogstavelig talt ud på legepladsen og hente børnene ind.

En, to - banko

Samme seje start oplevede hun, da hun op til jul arrangerede banko og lokkede med gavekort og gløgg. Hun havde delt arrangementet op i et for voksne og et for børn.
Der kom fire voksne, men masser af børn.
Året efter slog hun de to arrangementer sammen, men da havde også de voksne fået smag på at spille om præmier, så da kom der 50.
- Nu høster jeg frugterne af den træge begyndelse, så det er SÅ ærgerligt, at det snart er slut, siger Lone Jensen.
Men det er det. Snart slut. Pengene til projekt Familiestuen og dermed Lone Jensens ansættelse er brugt pr. 31. december i år. Så med mindre, der kommer nye penge til, må Korsvangs børn efter nytår finde et nyt fristed.

Nu kører det for Lone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce