Firmaet Boligkomplet er kommet godt på plads i nye lokaler på Odensevej i Assens.

Assens: I slutningen af januar i år slog Henrik Nielsen fra firmaet Multiservice i Assens og Michael Christiansen fra gardin- og markisefirmaet Moogio i Hjelmerup sig sammen og dannede det nye firma Boligkomplet.

Samarbejdet har stået sin prøve i snart to måneder, og nu kan de to håndværkerkompagnoner tilmed glæde sig over, at de er kommet godt på plads i de nye forretningslokaler på Odensevej i Assens.

I erhvervsejendommen, der i sin tid blev opført som mekanikerværksted og tankstation, har Henrik Nielsen og Michael Christiansen åbnet et showroom, hvor kunderne kan se nærmere på gardiner, markiser, parasoller, solafskærminger og andre produkter, som Boligkomplet har i sin portefølje.

- Vi synes, at vi er kommet fint i gang med Boligkomplet. Der løber hele tiden nye ordre ind, og mange fortæller os, at de er glade for, at der er kommet en forretning som vores til Assens, siger Henrik Nielsen og Michael Christiansen.

Inden længe bliver det igen sæson for at sidde ude på terrassen og nyde de lange dage.

- Vi kan afdække alle behov på terrassen. Og et produkt som solsejl er blevet meget populært de senere år, fortæller Michael Christiansen.

Boligkomplet kan specialbygge både parasoller og solsejl, så de passer til kundernes behov.

Det sker ved hjælp af et digitalt system, der gør virksomheden i stand til at fastslå, præcis hvor solsejlet eller parasollen skal sættes op for at give den bedst mulige beskyttelse for sol og vind.

Større synlighed

I erhvervsejendommen på Odensevej har Henrik Nielsen indrettet malerværksted, og han glæder sig over, at han med flytningen til de nye lokaler er blevet mere synlig i bybilledet. Tidligere drev Michael Nielsen sit firma Multiservice fra sin privatadresse på Hardersvej i Assens.

- Ved at gå sammen i partnerskabet Boligkomplet tror vi på, at vi kan opnå en synergieffekt. Når Michael er ude at sætte gardiner op, finder kunden måske samtidig ud af, at der også er noget malearbejde, der skal udføres i hjemmet, siger Henrik Nielsen.

Ud over malearbejde beskæftiger Henrik Nielsen sig også med rengøring - både for private og erhvervsvirksomheder.

Det er åbent i showroomet hver onsdag fra klokken 11 til klokken 17, hvor der vil være mulighed for personlig betjening.

Ellers kan man altid træffe en aftale med Henrik Nielsen og Michael Christiansen på telefon 6167 4028.

  • Plovgaard_Søren

    Af: