Nu bestemmer Pernille selv

Pernille Hede tager nu malerbøtte og pensel i egen hånd, og firmabilen holder klar til at rykke fra Jacob Gade Vej 2 i Torø Huse. Pernille Hede har fra årsskiftet overtaget malermester Flemming Hansens forretning, som hun selv har været en del af i 11 år som malersvend.
Foto: Søren Plovgaard

Nu bestemmer Pernille selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

39-årige Pernille Hede fra Torø Huse har fra årsskiftet overtaget det malerfirma, hun selv i 11 år har været ansat i

I 11 år var Pernille Hede fra Torø Huse ansat som malersvend hos malermester Flemming Hansen.

Men fra begyndelsen af det nye år er det Pernille Hede selv, der driver det vestfynske firma.

Pernille Hede har overtaget malerfirmaet af sin mester - og det er en overtagelse der har været nogle år undervejs.

- Jeg ville lige se tiden an, inden jeg besluttede mig for at blive selvstændig, men nu synes jeg, at det var tiden, siger Pernille Hede, der stammer fra Vejle.

Her blev hun også udlært som maler for 20 år siden hos Malernes Aktieselskab, og inden hun i 2003 fik ansættelse hos Flemming Hansen, nåede hun at arbejde ved malerfirmaerne Håndværkergården i Odense og Vagn Kamp Larsen i Haarby samt i sin mand Uffe Pihls firma Pihl Coating.

Hun har desuden gennemført malernes videregående uddannelse, hvor hun har lært at føre regnskab og har stiftet bekendtsskab med forskellige maletekniker som for eksempel marmorering.

Færdigheder, som Pernille Hede nu får brug for som selvstændig malermester.

Private kunder fylder mest

Med købet af Flemming Hansens malerfirma har Pernille Hede også overtaget kundekartoteket, der blandt andet omfatter malearbejdet hos ostepulvervirksomheden Kerry i Glamsbjerg og Fipros i Ebberup.

- Men langt det meste af malerarbejdet er stadigvæk opgaver for private kunder, fortæller Pernille Hede, der foreløbig satser på at passe sit nye firma uden hjælp fra andre ansatte.

Flemming Hansen, der bor på Helnæs, fortsætter efter salget med sit eget cvr-nummer, og det er meningen, at han kan træde til og give en hjælpende hånd og pensel med, hvis arbejdsopgaverne kræver det.

Livet som selvstændig malermester er stadig ungt for Pernille Hede, så hun har endnu ikke fået oprettet en hjemmeside med nyttige oplysninger om firmaet.

- Men det får jeg inden så længe, lover Pernille Hede, der også sælger maling til private og giver rådgivning om farver.

Pernille Hede markerer sin nye status som selvstændig malermester med en reception i Thorøhuse Forsamlingshus fredag den 15. januar fra klokken 14 til klokken 18, hvor Pernille Hede håber at se venner, familie og forretningsforbindelser.

Nu bestemmer Pernille selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce