Nedrykningsdrama i Brylle udeblev


Nedrykningsdrama i Brylle udeblev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

serie 3

brylle - verninge

0-5 (0-4)

FODBOLD: Der var lagt op til et sjældent intenst drama, da Brylles Serie 3-hold i fodbold tirsdag aften tog imod Verninge på Brylle Stadion.

Både Brylle og Verninge har haft en elendig sæson, så derfor ville sæsonens sidste kamp afgøre, hvilket af de to hold, der skulle følge bundproppen Glamsbjerg ned i Serie 4. Men dramaet var nærmest afgjort, inden det for alvor var kommet i gang. Allerede i det tredje minut bragte Christian Gjørlund Verninge foran på straffespark, og da Martin Johansen scorede yderligere tre gange, inden dommer Steen Pedersens armbåndsur havde nået 45 omgange, var kampen reelt afgjort.

- Hele anden halvleg blev nærmest en lang ørkenvandring. Vi var jo glade for føringen og skulle egentlig bare have tiden til at gå, fortalte en lettet Verninge-træner, Morten Skytte, efter kampen.

Han undlod dog ikke at gøre opmærksom på, at både han og spillerne havde været nervøse op til kampen.

- For os er der altså stor forskel på at spille i Serie 4 og i Serie 3. I de sidste tre kampe, hvor vi skulle have point hver gang for at undgå nedrykning, har vi været under et pres, så derfor er vi meget glade for, at vi nåede vores mål om at blive i rækken, jublede han.

Eneste malurt i Verninges søde sejrsøl var Simon Christensens grimme knæskade, da han ti minutter før tid stødte uheldigt sammen med Brylle-keeperen.

Nedrykningsdrama i Brylle udeblev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce