Vissenbjerg: En naturgasledning blev mandag eftermiddag klipper over på Nørregade i Vissenbjerg. Derfor blev Beredskab Fyn og Fyns Politi kaldt til stedet.

Det skete i forbindelse med noget kloakarbejde på Nørregade, hvor en af arbejderne med en entreprenørmaskine kom til at grave naturgasledningen over.

- Det var ikke en af de store ledninger, men en af de små, der går ind til huset. De store ledninger havde man helt styr på, og det troede man også, man havde med de små. Men der lå to helt tæt ved siden af hinanden, og så blev den ene gravet over, siger Kim Renner, der er indsatsleder ved Beredskab Fyn.

Heldigvis kom ingen personer til skade, og naturgassen blev ikke antændt - hvilket i øvrigt sjældent sker, fortæller Kim Renner.

- Da vi kom derud, havde entreprenøren allerede bukket ledningsenderne sammen og lukket til. Så os fra beredskabet fik sammen med politiet og en tekniker fra Nature Energy repareret ledningen i løbet af en time, fortæller Kim Renner videre.

Naturgasledningen blev gravet over omkring klokken 14.05. nvp

 

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.