Narkotragedien: 48-årig endnu ikke afhørt

Politiet kan endnu ikke afhøre den 48-årige ejer af det hus, hvor 15-årige Jasmin Leschøtt Christensen torsdag nat døde af en overdosis. Han er stadig indlagt.
Foto: Robert Wengler

Narkotragedien: 48-årig endnu ikke afhørt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 48-årige mand, der torsdag indtog narko sammen med den nu afdøde Jasmin Lechøtt Christensen og hendes 14-årige veninde, er stadig indlagt på OUH. Det samme er den 14-årige pige.

Den 48-årige mand, som torsdag blev kørt til Odense Universitetshospital, efter han havde indtaget stoffer sammen med to piger på henholdsvis 14 og 15 år på sin adresse i Flemløse, er endnu ikke blevet sigtet for nogen lovovertrædelser.

Det oplyser Henrik Justesen, som er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet hos Fyns Politi.

- Han ligger på sygehuset i øjeblikket. Når sygehuset vurderer, at han er klar til det, vil vi tage stilling til om han skal anholdes, og om han skal i grundlovsforhør, siger Justesen.

Fyns Politi har tidligere oplyst, at den 48-årige mand står til en sigtelse for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Men det kommer helt an på, hvad manden og de øvrige vidner forklarer, når de er klar til at blive afhørt, fortæller Jesper Fält, som er vagtchef hos Fyns Politi.

14-årig stadig indlagt

15-årige Jasmin Leschøtt Christensen døde efter indtagelse af narkotika i huset i Flemløse torsdag. Pigerne og den 48-årige mand har formentlig indtaget stoffet amfetamin.

Den 14-årige veninde blev lige som den 48-årige beboer kørt til Odense Universitetshospital, hvor hun stadig er indlagt. Hun er uden for livsfare og vil blive afhørt af politiet, når sygehuspersonalet vurderer, at hun er klar til det.

Jasmin Leschøtt Christensen vil blive obduceret mandag.

Skal se på vidneforklaringer

Når efterforskerne møder på arbejde mandag skal de vurdere det materiale, politiets teknikere fandt frem til, da de lørdag undersøgte huset på Kirkebjergvej 22, fortæller Henrik Justesen. Det drejer sig blandt andet om en række vidneforklaringer.

Natten til lørdag var der nogen, der antændte et bål klos op af et kældervindue på Kirkebjerg 22. Brandfolk måtte haste til adressen, hvor de fik ilden, der på det tidspunkt havde bredt sig til kælderen, under kontrol.

Fyns Politi ville lørdag ikke komme med et bud på, hvem der kan have startet branden. Men man mener, at den har forbindelse til 15-årige Jasmin Leschøtt Christensens død.

Politiet har sat afspærringsbånd op omkring huset i Flemløse og politiet patruljerer forbi det med regelmæssige mellemrum efter branden natten til lørdag, oplyser Jesper Fält.

Narkotragedien: 48-årig endnu ikke afhørt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce