Narkodød: Lockoutramte elever får krisehjælp

Der var stille på Glamsbjergskolen fredag middag.
Foto: Lærke Bjørn Andersen

Narkodød: Lockoutramte elever får krisehjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 15-årige pige, der torsdag døde efter indtagelse af narkotika, gik i 8. klasse på Glamsbjergskolen

Glamsbjerg: Glamsbjergskolens 8. klasse-elever bliver fredag middag tilbudt krisehjælp efter en tidligere klassekammerat, en 15-årig pige, blev fundet død i et hus i Flemløse torsdag morgen. Hun døde som følge af indtagelse af narkotika.

Hendes 14-årige veninde, som går i 8. klasse på Glamsbjergskolen er indlagt på OUH - også efter indtagelse af narkotika.

De to pigers klassekammerater er ramt af lockout og befinder sig derfor ikke på skolen i dag, fortæller skoleleder Lars Kofoed klokken 10.30 til Fyens Stiftstidende. Men de er blevet indkaldt til et informationsmøde klokken 12, hvor alle elever på årgangen vil blive tilbudt krisehjælp, oplyser skolelederen.

- Der vil være psykologer og SSP til stede, som er klar til at snakke med dem, der har brug for det, fortæller Lars Kofoed.

Skolens lærere måtte søge hjælp hos eleverne i parallelklassen, da de skulle have fat i de mange lockoutede elever.

- De brugte Facebook og sms til at få kontakt til dem. Det er jo den måde, de kommunikerer på, siger han.

Nyhed var ude torsdag aften

Den 15-årige pige, som døde på tragisk vis, stoppede som elev på Glamsbjergskolen i løbet af skoleåret, oplyser Lars Kofoed. Den 14-årige er stadig elev på skolen.

Skolelederen blev i morges kontaktet af de sociale myndigheder i Assens Kommune, som fortalte ham om dødsfaldet og indlæggelsen. Men nyheden var allerede ude på skolen på det tidspunkt, fortæller han.

- Allerede torsdag aften begyndte den at sprede sig i Flemløse og blandt eleverne, siger skolelederen, som fortæller, at eleverne er meget berørte af tragedien.

På mødet klokken 12 vil han fortælle dem, at det er korrekt, at deres tidligere klassekammerat er død, og at deres nuværende klassekammerat er indlagt.

Eleverne har fået at vide, at de gerne må tage deres forældre med, hvis de har brug for det.

Narkodød: Lockoutramte elever får krisehjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce