Narko-dødsfald: 48-årig bliver udskrevet i dag

15-årige Jasmin Leschøtt Christensen blev fundet død af en overdosis narko på adressen Kirkebjegvej 22 i Flemløse.
Foto: Robert Wengler

Narko-dødsfald: 48-årig bliver udskrevet i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 48-årige mand, der torsdag indtog narko sammen med den nu afdøde Jasmin Lechøtt Christensen, er stadig indlagt på OUH. Han bliver sandsynligvis udskrevet i dag.

Den 48-årige mand, som boede i det hus, hvor den 15-årige Jasmin Leschøtt Christensen døde af en overdosis, forventes at blive udskrevet senere på dagen.

Jasmin Leschøtt Christensens 14-årige veninde, som også indtog narko i selskab med den 48-årige, er uden for livsfare, men Fyns Politi ved endnu ikke, hvornår hun bliver udskrevet.

Det oplyser vicepolitiinspektør Henrik Justesen. Den 48-årige og 14-årige vil blive afhørt af politiet, når personalet på OUH mener, de er klar til det.

Den 48-årige mand var af naboerne i Flemløse kendt som én, der solgte stoffer. Lørdag morgen var der nogen, der antændte et bål klos op af et kældervindue i hans hus.

Politiet fortsætter i dag med at afhøre vidner, der eventuelt kan have set eller hørt, hvad der skete, da huset brændte.

Jasmin bliver obduceret i dag

På Facebook er der oprettet grupper for at minde Jasmin Leschøtt Christensen. Her reagerer brugere ved at komme med skarpe kommentarer mod den 48-årige.

- Ved ikke om linket virker men det er den fucker til (navn bortcensureret, red.) må han brænde op i helved, skriver én Facebook-bruger.

- Så godt idiotens hus blev brændt næste gang er det forhåbentlig hans tur. Så ungt og smukt et liv det er meningsløst, skriver en anden.

Politiet har endnu ikke analyseret det stof, som Jasmin Leschøtt Christensen indtog i selskab sin 14-årige veninde og den 48-årige mand. Politiet mener dog fortsat, at det var amfetamin.

Obduktionen af Jasmin finder sted i dag og Fyns Politi forventer at have resultaterne sidst på eftermiddagen.

Narko-dødsfald: 48-årig bliver udskrevet i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce