Lone Schramm droppede chefjob med mange rejsedage for at arbejde hjemmefra

Helnæs: Siden 2006 har det handlet om børne- og babyudstyr for Lone Schramm - som har forsøgt at gøre det til en indtægtskilde.

Først med webshoppen babadut.dk og senest med Baby Engros, der som antydet primært henvender sig til detailhandlere.

Det var ellers ikke meningen, at Lone Schramm ville have startet eget firma, da hun og ægtefællen Lone Schramm købte en ejendom på Helnæs.

Et hus tæt ved vandet var hvad Lone Schramm og Bo Jacobsen ville have dengang i 2003, da de efter tre år i Grenoble i Frankrig vendte hjem til Danmark.

Huset fandt de på Helnæs og dermed langt fra Lone Schramms arbejdsplads i Allerød. Men det anså de ikke som et problem.

- Det var under højkonjunkturen, og dengang slog man sig ned, hvor man havde lyst. Og fandt så et job i nærheden. Det var jo nemt dengang, siger Lone Schramm.

Hun valgte dog at fortsætte som produktchef i it-firmaet Hewlett-Packard, der havde hovedsæde i Allerød. Et job hun var glad for, og så tjente hun kassen.

Så fik de barn nummer et, datteren Chrestine, og tre år senere barn nummer to, Marie.

Nu begyndte det at blive svært, når to ægtefæller skal passe karrierejobs med mange rejsedage.

I dagens udgave af Fyens Stiftstidende kan du læse, hvordan Lone Schramm tacklede denne udfordring.

Du kan også læse mere om Mums Kortene.

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.