Multihallens indretning lagt ud til brugerne


Multihallens indretning lagt ud til brugerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HALPROJEKT: Assens Hallerne indkalder nuværende og fremtidige brugere til møde om fremtidens hal

ASSENS: Assens Hallernes bestyrelse og Styregruppen for Projekt Multihaller indbyder til brugermøde om det nye halbyggeri lørdag den 29. januar.

"Brugere" er i den forbindelse både de foreninger, der benytter hallen i dag, og alle, der i øvrigt kunne tænke sig at komme i multihallen.

- Indbydelsen henvender sig til samtlige beboere i Assens. Det er vigtigt at vi får folk op af stolene nu, hvis de har en idé, siger hallernes formand John Koppel.

Når der forlanges skriftlig tilbagemelding, er det fordi programmet fra klokken 11 til klokken 14 indbefatter spisning, forklarer han.

Multihaller skal kunne bruges både til kampsport og rockkoncerter, til stævner, til træning og til mange andre aktiviteter for både børn, voksne og ældre i foreninger eller mere individuelt.

For at have Lokale- og Anlægsfondens økonomiske og faglige støtte, er det vigtigt at favne bredt og også at få kulturlivet repræsenteret.

Ingen tegninger

Detaljerede tegninger af, hvordan den nye hal skal se ud, og hvordan den og de omgivende arealer skal indrettes, skal mødedeltagerne ikke sætte næserne op efter. Så langt er projektet slet ikke, og det er netop derfor folk skal komme.

- Vi skal jo kende behovet først. Før vi ved, hvad behovet er, kan vi ikke vide, hvordan bygningen skal se ud, siger formand John Koppel.

Når Holger Kortbek fra Lokale- og Anlægsfonden har givet eksempel på, hvad det er, fonden arbejder med og efter en kort introduktion, fordeles mødedeltagerne i workshops for at diskutere multihallernes indretning og anvendelse.

- Lige nu skal vi have så meget input som muligt, siger John Koppel.

Meningen er, at samle de idéer og oplysninger, der kommer frem og hurtigt få dem bearbejdet.

- Det er jo blandt andet ud fra det, der skal projekteres, siger John Koppel.

Multihallens indretning lagt ud til brugerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce