Mulighedernes tagselvbord


Mulighedernes tagselvbord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smag for Assens Kommune skal give lokale og folk udefra chancen for at opleve nye sider af hjemegnen

Hundredvis af mennesker er i fuld gang med at forberede et "oplevelsesmåltid" af rekordagtige dimensioner.

I dag følger det 40 sider lange menukort til "Smag for Assens Kommune" med Stifts­tidende.

Her beskrives et mægtigt tag-selv-bord af aktiviteter, guidede ture og rundvisninger, koncerter og udstillinger for både børn og voksne.

Udbuddet er bredt ud over hele kommunen og så stort, at det har været nødvendigt at inddele retterne efter temaer som: Smuk natur og aktivt friluftsliv, Innovative virksomheder og Gode Historier og oplevelser.

Alt sammen ting der vil blive serveret et eller flere steder i Assens Kommune enten fredag den 30. maj eller lørdag den 1. juni.

Kombinér selv retterne

Foreninger, virksomheder, orkestre, biografer og mange andre står for det praktiske med at tilberede de forskellige retter, mens Udviklingsrådet og Assens Kommune har investeret 250.000 kroner i projektet og skal forsøge at koordinere de mange kokke.

Men måltidet må hver enkelt gæst selv komponere efter smag og appetit.

- Vi ønsker at fortælle folk historien om mangfoldigheden her i kommunen. Formålet er at markedsføre Assens Kommune primært over for kommunens egne borgere, fortæller Assens Kommunes udviklingschef Peter Nielsen.

Med en fire-årig datter i familien har han kig på Børnenes Dag i Glamsbjerg lørdag eftermiddag.

- Vi forventer at give folk en god oplevelse, noget med at stille skarpt på den egn, de bor i, og vise dem muligheder, de ellers ikke har bemærket før, føjer Peter Nielsen til.

Men kommer der folk fra andre steder på øen eller trekantsområdet, vil de være velkomne og vil i programmet også let kunne finde både ejendomsmægler og ledige byggegrunde.

Åben tobaksfabrik

Mens interessen for at deltage kan virke åbenlys for foreninger som Vissenbjerg-Bred Motorklub, der holder speedway-microsommerstævne samme dag, eller for Aarup Handelsstandsforening der vil lokke kunder til ved at gøre byen til "momsfri zone", regner Orlic Tobacco Company ikke med ligefrem at få direkte økonomisk gevinst ved at invitere til rundvisning på fabrikken i Assens fra kl. 10 til kl. 12.

-Vi vil bare gerne åbne fabrikken for publikum og vise, at det er et godt sted at arbejde. Mange bliver også forbavsede over at se, hvor kompliceret en proces det er at lave pibetobak, forklarer direk­tionssekretær Anette Hein.

Det er hende, der i den kommende uge skal tage imod tilmeldinger til rundvisningerne.

Smag for Assens er det første arrangement af sin art i den unge kommune.

En lignende skik har eksisteret i den tidligere Tommerup Kommune, og håbet er, at det bliver så stor en succes, at det vil kunne gentages og måske blive en fast tradition hvert andet år, fortæller udviklingschefen.

Mulighedernes tagselvbord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce