Mrs. Bond slår til igen

Agnes Struckmann er klar med "forkælelse af kvinder" i sin nye velværeafdeling, som hun udvider sin butik med. Men mænd er skam også velkomne.
Foto: søren plovgaard

Mrs. Bond slår til igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overtager lejemål 1. oktober og lægger 230 kvadratmeter til butik

GLAMSBJERG: Mrs. Bond alias Agnes Struckmann er klar til et nyt fremstød i Glamsbjerg, selv om der ikke engang er gået et år, siden hun rykkede ind Nørregade 7 med et skønsomt udvalg af vine, konfektion, lingeri og sko.

Agnes Struckmann lægger 230 kvadratmeter til de 60, hun disponerer over i dag, og det sker ved at overtage lejemålet i Nørregade 9, som Michael Bay forlader på lørdag efter at have drevet isenkræmmerforretning på adressen i knap fire et halvt år.

- Jeg åbner en velværeafdeling, hvor man kan få massage og ordnet sine negle. Forkælelse af kvinder kan man kalde det, selv om mænd da også skal være velkomne, siger Agnes Struckmann.

Og selvom sortimentet hos "Mrs. Bond" i udpræget grad har et feminint signal, har mænd bestemt bidraget til omsætningen.

- Mens kvinderne ser på lingeri, smager mændene på vin og køber også af det, fortæller Agnes Struckmann, som kalder vinafdelingen for en stor succes.

- Vin bruges også som gaver. Mange kvinder ved jo ikke, hvad de skal give deres mand i julegave, smiler Agnes Struckmann.

Bay dropper Assens

Michael Bay, 31, havde egentlig planer om at åbne en isenkræmmerforretning i Assens, men det projekt er droppet.

- Jeg kunne ikke blive enig med udlejeren, og bankerne er heller ikke så villige til at låne penge ud lige nu, så jeg stopper som selvstændig og går på jagt efter et job, fortæller Michael Bay.

Mrs. Bond slår til igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce