Motorvejsudvidelse: Hele Skallebølle skal skærmes mod støj

Otto Greve, formand for Skallebølle Beboerforening, har tidligere haft foretræde for Transportministeren og Transportudvalget. Nu er han for beboerforeingen igen i dialog med Christiansborg. Arkivfoto: Michael Nørgaard

Motorvejsudvidelse: Hele Skallebølle skal skærmes mod støj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I forbindelse med udvidelsen af motorvejen over Vestfyn, er der planlagt støjværn i den vestlige del af Skallebølle. Men det er ikke nok, mener Skallebølle Beboerforening.

Skallebølle: Motorvejen løber på langs ad Skallebølle, og derfor skal der etableres støjværn på hele strækningen, når motorvejen udvides med et ekstra spor i de kommende år.

Ifølge planerne for udvidelsen skal der sættes støjværn op i den vestlige del af Skallebølle - ved Kelstrupvej - men det er altså ikke nok, hvis man spørger Skallebølle Beboerforening.

Beboerforeningen har derfor skrevet til transportminister Ole Birk Olesen (LA), Folketingets transportordførere, Transportudvalget, de fynske MF'ere og Vejdirektoratet for at komme i dialog om, hvordan man kan komme støjgenerne til livs.

- Vi vil gerne have en dialog om, hvad der er mulighed for, hvad der kan lade sig gøre, og hvad vi kan være behjælpelige med. Og målet er, at der kommer støjværn på hele strækningen, siger Otto Greve, der er formand for Skallebølle Beboerforening.

For selvom støjgenerne er værst i den vestlige del af byen, går resten af byen som nævnt ikke fri.

- I den østlige ende er der godt noget bevoksning, men støjen tonser lige igennem alligevel, siger Otto Greve.

Kamp

Byen og beboerforeningen har i flere år kæmpet for at få en afgørelse om, hvor det ekstra motorvejsspor og det tredje jernbanespor skulle placeres, og nu er kampen så sat ind på at få støjværn.

- Har I flere kræfter til at kæmpe i Skallebølle?

- Jernbanen var en kamp, men jeg vil ikke sige, at det her er en kamp. Det her er et spørgsmål om at gøre opmærksom på, at der er nogle problemer. Men jo, der er mennesker, som arbejder for det. Det er man nødt til. Det viser sig jo også, at hvis man kæmper og kommer med nogle gode argumenter i stedet for at lave ballade, så lytter de (politikerne, red.) også. Det er også derfor, at vi lægger op til dialog i stedet for at være sure, siger Otto Greve.

Motorvejsudvidelse: Hele Skallebølle skal skærmes mod støj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce