Motionsform med slående succes


Motionsform med slående succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅRDT: Sveden sprang, da 16 motionister i går stiftede bekendtskab med fitnessboksning

TOMMERUPST: Luften i det lille lokale emmer af sved og af instruktørens råb, der dog ind imellem drukner i et inferno af tysker-tekno, der er et fynsk provinsdiskotek værdigt.

De 16 tilmeldte på motioncenteret Fin Forms første hold i boksefitness, der begyndte i går blev heglet igennem efter alle kunstens regler.

Og selv om der ikke i går - eller for den sags skyld senere bliver tale om, at deltagerne skal slå på hinanden, var der alligevel et par stykker, der henimod træningstimens afslutning lignede nogen, der var klar til at tage tælling.

En af dem var Bjarne Dahl, hvis røde t-shirt var noget mørkere end da han kom.

- Det her er meget, meget hårdt. Men anbefalelsesværdigt, stønnede den højfynske motionist på vej ud til døren.

- Mit store problem er, at jeg er vant til at cykle, så det er en helt anden måde at bruge kroppen på. Jeg er bange for, at jeg er rigtig øm i hele kroppen i morgen.

Og det er han givetvis. For boksefitness er ifølge Anette Skre fra Fin Form en træningsform, der berører samtlige muskelgrupper.

- Og så må vi konstatere, at det allerede fra start er en stor succes. Vi kan kun have 16 på holdet og ud over dem, har vi næsten lige så mange på venteliste.

En anden af deltagerne er 44-årige Marianne Hansen fra Morud.

- Hvorfor boksning? Tja, jeg kan godt lide hård konditionstræning og har samtidig brug for en til at stå at banke mig oven i hovedet for at jeg presser mig selv optimalt. Og så er det her perfekt. Jeg har snakket om det i nogle år og nu var muligheden her endelig, siger Marianne Hansen.

Større potentiale

Foreløbigt har det højfynske motionscenter kun et ugentligt boksehold.

- Men hvis interessen fortsætter, så vil vi udvide med flere hold. Vi oplever en øget interesse for holdtræning på vores spinninghold og vi håber, at boksetræningen kan være med til at tage lidt af trykket. For der har vi nået maksimumkapaciteten nu, siger Anette Skre, der i øvrigt oplyser, at Fin Form i Tommerup har cirka 700 medlemmer.

Motionsform med slående succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce