Mormorstrip i forsamlingshuset

Lene Kastrup gav den hele barmen i et særdeles anderledes og overraskende strip-nummer. Musiker Jens Berthelsen ser interesseret på. Foto: Kim Rune

Mormorstrip i forsamlingshuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kabareten i Thorøhuse Forsamlingshus trak fuldt hus både fredag og lørdag.

Torø Huse: Hvis man en dag blev bedt om at vise en fremmed noget typisk dansk, kunne man meget passende tage personen med til kabaret i Thorøhuse Forsamlingshus.

Her mødes Grundtvig, Dansktoppen, PH og Mormors Kolonihavehus på en og samme tid og danner klangbund for et par timers uspoleret underholdning faretruende tæt på marts-højvandet i den hyggelige lille by med de knap 200 sjæle.

Det lille fiskerleje et par kilometer sydøst for Assens er i forvejen forkælet med både bylav, Thorøhuseposten og historien om Jacob Gade, og nu tyder alt på, at Torø Huse også har fået en langtidsholdbar kabaret.

Den årlige kabaret i forsamlingshuset er fortællingen om en kreds af lokale kræfter, der ikke rigtig kan lade være med at optræde for publikum. Folk, der med stor ukuelighed insisterer på, at det stadig er værd at stille op og stå sammen om en opgave. Det er ikke noget dårligt udgangspunkt for en kabaretaften, der virker lige så autentisk og troværdig som en økologisk jordskok.

24 numre

Kabareten bestod i år af ikke færre end 24 numre fordelt på to halvlege, og Lene Kastrups stripteasenummer "Kan a behååld mi hat å" og Hanne Yderstrædes "Humørbomben" trak mest i smilebåndene. Omdrejningspunktet for de mange indslag er et hold af dygtige og dedikerede musikere, der mestrer alt lige fra gårdmusikkens sværmeriske toner til rock, folk og jazz.

Og Gud være lovet, at der stadig findes en rumsterstang.

Kabareten kunne - vist nok for første gang - melde udsolgt både fredag og lørdag aften. For alle bag Thorøhuse-kabareten må det være et vink med en vognstang om, at der også skal spilles kabaret næste forår for både adel og borgere og præster og bønder ...

Mormorstrip i forsamlingshuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce