Møllemodstander vil ind i byrådet

Henrik Mott Frandsen ses bagest til højre. Arkivfoto

Møllemodstander vil ind i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

36-årige Henrik Mott Frandsen fra Blangstrup tror på sine muligheder for at komme ind

Barløse: På Venstres opstillingsliste til kommunalvalget senere i år finder man navnet Henrik Mott Frandsen nede på 14. pladsen.

Et interessant navn set i forhold til hele debatten om vindmøllerne ved Barløse. Mott Frandsen er en af de mere kendte vindmøllemodstandere qua sine udtalesler i tidligere artikler i avisen. Nu vil Venstremanden ind i byrådet til november. Og kunne vindmøllesagen give ham stemmer? Selv siger han:

- Jo.

Den kunne nok give stemmer.

- Men jeg bliver nødt til at sige, at det ikke er derfor, jeg kæmper mod vindmøllerne. Det er fordi, det er sundhedsskadeligt. Det kan man ikke byde folk. Derfor kæmper jeg mod vindmøllerne. Det er ikke for at fiske stemmer. Men det her vil blive et punkt i valgkampen, fortæller og tror Henrik Mott Frandsen.

- Det er vigtigt, at politikerne holder op med at stå til ansvar for deres egen bagdel. Man skal i samarbejde med borgerne tage ansvar, lyder hans parole.

Landsbyerne i centrum

Henrik Mott Frandsens mærkesager er landsbyerne og landdistrikterne, bosætningen på landet, borgerinddragelse og bedre muligheder for virksomhederne, så de som Interacoustics ikke ender i en nabokommune, som Assens-virskomheden gjorde.

- Det skal være nemmere at drive virksomheder på landet. Vi har firmaer, der oplever, at det er bøvlet, lyder et af hans argumenter.

- Assens Kommune består af mange landsbyer. Det er vækst på landet, der er vores potentiale, føjer venstre-manden til, som ifølge eget udsagn har fået mange positive tilbagemeldinger om sit kandidatur. Derfor tror han på sine muligheder.

Møllemodstander vil ind i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce