Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens har fået en journalistpraktikant. Hun hedder Amalie Hermansen og er opvokset i Jordløse.

Assens: Hvis du læste Fyens Stiftstidende i dag, onsdag, var du vidne til lidt af en premiere.

Redaktionen i Assens har nemlig - for første gang - fået en journalistpraktikant, og allerede på sin første dag leverede hun en velskrevet reportage om Vestfyns Gymnasiums ABBA-musical "Daddy Who?".

Vores nye praktikant hedder Amalie Hermansen og hun skal skrive til Fyens Stiftstidendes assenssider og Lokalavisen Assens i et halvt år. Amalie, som er 23 år gammel, er under uddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

Kendskab til lokalområdet bliver intet problem, for Amalie Hermansen er opvokset i Jordløse, hvor hun også bor under sit praktikforløb i Assens.

I sin fritid glæder hun sig til at genoptage favoritsportsgrenen fodbold i sin gamle klub, Flemløse BK. Her spiller hun i fynsserien.

Fagligt håber hun i løbet af det næste halve år at kunne fortælle en masse gode historier om mennesker i Assens Kommune. Hvis du har et tip om en god historie, kan du sende en mail til amche@fyens.dk.

  • Andersen_Lærke_bjørn

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens og på LokalAvisen Assens. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 2011 og skriver primært om skole og uddannelse samt arbejdsmarked. Jeg er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010. Jeg bor i Assens sammen med min mand, som er pædagog og arbejder på et opholdssted i Brenderup.