Butiksliv

24-årige Julie Kyhl skal læse design i Herning. Sønderjysk par overtager butikken til efteråret.

Assens: Efter to år som forretningsdrivende i Assens har 24-årige Julie Kyhl besluttet at ophøre med at drive modetøjsforretningen Kyhl i Østergade i Assens.

Det betyder dog ikke, at kunderne nu mister muligheden for at handle i en af byens populære tøjforretninger.

- Jeg har solgt butikken til et ægtepar fra Sønderjylland, fortæller Julie Jyhl, der overtog butik og lejemål for to år siden og åbnede forretningen Kyhl den 1. oktober 2105.

Nu vil jeg gerne have lidt af min ungdom tilbage, for jeg har brugt rigtig meget tid på at passe butikken. Ofte har jeg jo stået her helt alene.

Jylie Kyhl, Kyhl

Det er planen, at de nye ejere skal overtage Kyhl i begyndelsen af efteråret.

- Om det lige bliver 1. september eller 1. oktober, kan jeg ikke sig endnu, siger Julie Kyhl, der lige nu holder overtagelsesudsalg.

Bank bakkede op

De nye ejere overtager alt inventar i Kyhl - akkurat som Julie Kyhl selv gjorde det, da hun for to år siden rykkede ind i lokalerne efter modebutikken Nanna.

Julie Kyhl var kun 22 år, da hun kunne kalde sig for selvstændig butiksejer.

- Det var måske lige tidligt nok. Nu vil jeg gerne have lidt af min ungdom tilbage, for jeg har brugt rigtig meget tid på at passe butikken. Ofte har jeg jo stået her helt alene. Men det har været fint at prøve at have sin egen forretning, og det er da også noget, som jeg synes er godt at have på mit cv, siger Julie Kyhl.

Hun er stadig fuld af lovord til Fynske Bank i Assens, fordi bankens troede på hende.

- Jeg var kun 22 år og stod næsten uden en krone på lommen. Men hele vejen igennem har jeg fået opbakning fra min bank, og det synes jeg har været flot, siger Julie Kyhl, der kalder tiden som forretningeejer for en tid med mange positive oplevelser i handelsbyen Assens.

Efter sommerferien flytter Julie Kyhl fra Assens til Herning, hvor hun begynder at læse design på VIA University College i Herning.

For nogen tid siden lukkede Julie Kyhl også sin forretning i Fredericia. Her havde hun drevet tøjbutik i syv måneder.

  • Plovgaard_Søren

    Af: