Mistanke om endnu et forsøg på hestetyveri

Fyns Politi har fået en henvendelse fra en kvinde, der er nervøs for, at der har været forsøg på tyveri af heste syd for Assens.
Foto: Michael Bager

Mistanke om endnu et forsøg på hestetyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

41-årig kvinde blev nær påkørt af en hvid kassevogn, der kørte væk fra hestefold tidligt torsdag morgen

Sandager/Salbrovad: Onsdag var der mistanke om, at hestetyve var på spil ved Flemløse. Og nu har politiet fået en anmeldelse af det samme i Sandager/Salbrovad-området.

Torsdag morgen var en 41-årige kvinde på vej for at fodre fem heste, der stod i en fold i området. På vej til folden blev hun nær ramt af en hurtigtkørende beskidt hvid varevogn med en udenlandsk udseende chauffør, fortæller vicepolitikommissær Michael Løkke fra Fyns Politi.

Varevognen kører i retning væk fra hestefolden.

- Ved folden konstaterer hun, at nogle led er taget af lågen ind til folden, og de fem heste virker opskræmte, siger han.

Kvinden tror derfor, at nogen kan have haft til hensigt at stjæle hestene.

Ikke sikkert, det var en tyv

Michael Løkke pointerer, at det ikke er sikkert, at det er en hestetyv, der har været på spil, og at episoden syd for Assens ikke nødvendigvis har noget med episoden i Flemløse at gøre.

- Bare fordi nogen kommer kørende hurtigt i den retning, er det ikke sikkert, de har noget med det at gøre, siger han.

I Flemløse, hvor ukendte personer onsdag satte træktov på tre heste, blev der dog også observeret en beskidt hvid varevogn med ulæselige nummerplader.

Den 41-årige kvinde nåede at se, at den hurtigtkørende varevogn ved Salbrovad/Sandandager har en nummerplade, der begynder med J.

Mistanke om endnu et forsøg på hestetyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce