Glamsbjerg/Ebberup/Turup: Tre gange i løbet af natten torsdag blev der stjålet værktøj fra tre varebiler forskellige steder i Assens Kommune.

Samtidig alarmerede en mand torsdag aften politiet, fordi tre personer viste lidt for stor interesse for hans varebil på Bakkevej i Glamsbjerg. De tre personer skyndte sig væk, da de blev opdaget. De kørte en mørkeblå BMW på rumænske plader. HR 06 indgår i registreringsnummeret.

Denne mistænkelige opførsel kommer altså i kølvandet på tre indbrud i varebiler.

Fra en Toyota Hiace parkeret på Enghavevej i Turup blev der stjålet diverse værktøj. Eksempelvis en gevindskærer og en boremaskine.

Fra en anden Toyota Hiace - den var parkeret på Højtoften i Ebberup - blev der stjålet en stiksav, en gevindskærer og en fem-kilo gasflaske.

Ved begge indbrud blev bagruden smadret.

Ved det sidste indbrud - på Nyvej i Ebberup - blev der stjålet en skruemaskine, en rundsav, en slagboremaskine og andet el-værktøj. Det er uvist, hvordan tyvene kom ind i den varebil.

Politiet har en formodning om, at de samme personer kan stå bag alle indbrudene.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.