Komikeren kommer næste år, men billetsalget begynder nu

Assens: 2. marts 2017, altså om godt og vel et år, kommer Mick Øgendahl til Assens med sit one-man show "Mick Øgendahls fest".

Der er et helt år til, men allerede nu er billetsalget skudt i gang.

Om det kommende festtema fortæller Mick med stor entusiasme og et glimt i øjet:

"Det er et show om bare at være glad. At have en fest med at være dér, hvor man er lige nu. At skide højt og flot på, hvad andre synes er fint, og hvad der er god smag. Ud over det så bliver det et show, hvor jeg både ser indad og udad. Jeg har måttet konstatere, at verden, inklusive mig selv, har hovedet i egen røv.

Det er fire år siden, Mick Øgendahl sidst var rundt på de danske scener. Ud over at planlægge sit nye show, har han spillet hovedrollen i tv-serien "Tomgang" på Tv2 Zulu og været en tur på psykiatrisk afdeling.

- Ikke alt var lige sjovt. Men dét bliver det nu!", konstaterer han.

Skal du med 2. marts 2017 kl. 19 eller klokken 21.30 i Arena Assens kan billetter à 340 kroner fås på www.tobaksgaarden.dk

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.