Messeplaner lagt på køl


Messeplaner lagt på køl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VENTER: Aarup Erhvervsråd opgiver erhvervsmesse på grund af manglende interesse

AARUP: Da Aarup Erhvervsråd holdt erhvervsmesse i marts 2003, var det en succes med gode besøgstal, overskud på økonomien og flere end 50 udstillende virksomheder.

Efter messen i 2003 lavede man en tilfredshedsundersøgelse blandt de deltagende udstillere og resultatet af den undersøgelse var overvejende positivt. Derfor havde erhvervsrådet håbet at kunne gentage succesen i foråret 2005, men de planer bliver der ikke noget af, fortæller erhvervsrådets formand Linda Kongstad.

- Vi har sendt et spørgeskema ud for at lodde interessen blandt virksomheder og butikker i Aarup, og resultatet af den undersøgelse viser, at det ikke har den store interesse, siger Linda Kongstad.

34 adspurgte har takket nej til at deltage i en sådan messe og kun ni var interesserede.

Undersøger muligheder

- Men dermed ikke sagt at der aldrig vil være messer mere. Der skal måske bare være lidt længere tid i mellem, siger Linda Kongstad, der på trods af "messefald" godt tør love, at erhvervsrådet "laver et eller andet, der sætter Aarup på landkortet".

- Nu vil vi arbejde fremadrettet med at finde ud af, hvad butiks- og erhvervslivet i Aarup kunne tænke sig. Det kunne måske være et Åben by-arrangement, hvor også virksomhederne inviterer folk indenfor. Det må vi se på. Nu lægger vi hovederne i blød i bestyrelsen og hører også gerne fra folk, der måtte have nogle spændende idéer, siger Linda Kongstad.

Ingen søvnløse nætter

Selv om Aarups kommunaldirektør Morten V. Pedersen ærgrer sig over at gå glip af en mulighed for at markedsføre Aarup Kommune, er det at der ikke bliver en messe i 2005 ikke noget der vil give ham søvnløse nætter.

- Det er et stort arbejde at stable sådan en messe på benene og det ville være fuldstændig tåbeligt at gøre det, når der ikke er større interesse for det. Vi har masser af andre muligheder for at gøre opmærksom på vores kommune på. Eksempelvis er den strategiplan, vi arbejder på i øjeblikket, et fremragende værktøj. Og det er af noget mere langtrækkende karakter. En messe står forholdsvis kort tid i folks erindring, siger Morten V. Pedersen.

- Vi har jo heldigvis masser af andre alternativer. Blandt andet er der Fest & Kultur-ugen, og vi plejer jo også at have god opbakning, når der er Aarup by night, siger kommunaldirektøren.

Messeplaner lagt på køl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce