En familie har nu fået betalt 125 kroner til Vissenbjerg Kirke, så gravsted atter kan stå på rette sted

- Gravstenen er blevet sat på plads igen.

Sådan lyder det fra Vissenbjerg Kirkes menighedsrådsformand, Hans Peder Christiansen, til Fyens Stiftstidende.

Han forklarer, at familien til Christian Wohlin, hvis sten blev fjernet, har været forbi og betalt de 125 kroner, som de manglede at betale.

Derfor er stenen kommet på plads igen, efter at søsteren til Christian Wohlin havde skrevet et opslag på Facebook torsdag, hvor hun råbte om hjælp til at finde stenen, fordi de troede, den var blevet stjålet.

Men til trods for at sagen er blevet opklaret, så er menighedsrådsformanden dog stadig ked af sagen.

- Der er en regning, der ikke er blevet betalt, og den har vi været nødt til at rykke efter fire gange. Det er yderst sjældent, at det sker, og vi er vældig kede af, at vi er nået dertil, siger Hans Peder Christiansen og uddyber:

- Men det, der er sket, er, at vi har skrevet ud til de pågældende. Og det seneste brev er sendt ud for en uge siden, hvor vi skrev, at hvis pengene ikke blev betalt, så blev gravstenen fjernet. Der er vi nødt til at behandle alle folk ens, da det skal være ens for både Poul og Per.

- Men hvis det er sådan, at folk ringer og siger, at de har en udfordring med at få en regning betalt, så finder vi selvfølgelig altid en løsning på det. Det er desværre ikke sket i det her tilfælde, og om det skyldes en misforståelse, ved jeg ikke. Men vi vil selvfølgelig se på, om vi kan gøre det anderledes fremadrettet, forklarer Hans Peder Christiansen.

  • Af: