Ifølge Ekstra Bladet risikerer den tidligere byrådspolitiker fængsel efter sag om bluefærdighedskrænkelse. Hans Bjergegaard nægter sig skyldig, fortæller han til fyens.dk.

Assens: Tidligere byrådspolitiker for Dansk Folkeparti i Assens Kommune, Hans Bjergegaard, er ifølge Ekstra Bladet indblandet i en sag om blufærdighedskrænkelse.

Ifølge Ekstra Bladet har Fyns Politi valgt at rejse tiltale for blufærdighedskrænkelse mod den i dag tidligere byrådspolitiker fra Dansk Folkeparti i Assens Kommune.

Det skulle dreje sig om en 30-årig kvinde, det er gået ud over. Ifølge Ekstra Bladet skulle den tidligere byrådspolitiker, der røg ud af byrådet ved kommunalvalget, have kysset og taget på en yngre kvindes bryster uden på tøjet.

Hændelsen fandt sted 31. juli i fjor, oplyser Ekstra Bladet. Det vil sige, mens Hans Bjergegaard endnu sad i byrådet.

Fyens.dk ringede til Hans Bjergegaard. Men han ville ikke udtale sig.

- Jeg har ingen kommentarer overhovedet. Hvad der kommer af udtalelser, det udtaler jeg mig til dommeren om. Jeg har nægtet mig skyldig. Jeg har ingen kommentarer. Jeg mener, det er uden noget som helst hold i virkeligheden, siger Hans Bjergegaard kortfattet.

Anklagemyndigheden har nedlagt påstand om fængselsstraf.

Da Hans Bjergegaard var byrådsmedlem og en offentlig kendt person på tidspunktet, hvor blufærdighedskrænkelsen skal have fundet sted, fraviger vi vores normale princip om, at vi ikke skriver navne på tiltalte.OPDATERET KL. 16.39

  • Kloster_Martin_(2015)_020

    Af:

    Journalist på Assens-redaktionen. Har tidligere gennem 10 år været på størsteparten af avisens redaktioner på Fyens Stiftstidende, bl.a. Kerteminde, Odense, Kultur og SportFyn. Af interesser nyder jeg musik og fodbold, mens jeg også interesserer mig for samfundsforhold.

Mere om emnet

Se alle
4
Tidligere byrådspolitiker: Jeg ville finde ud af, hvornår hun sagde fra

Tidligere byrådspolitiker: Jeg ville finde ud af, hvornår hun sagde fra

Ekspert: Blufærdighedssag får ikke betydning for DF

Ekspert: Blufærdighedssag får ikke betydning for DF

1
Forsker om sexchikane: Yngre kvinder siger fra

Forsker om sexchikane: Yngre kvinder siger fra