Med buffet: Nytårskuren lige om hjørnet

Her et billede fra da der var nytårskur for et lille år siden i Safststationen i Arena Assens. Godsejer, hofjægermester og tidligere minister Britta Schall Holberg ses til højre. Hoteldirektør på Sinatur Hotel Gl. Avernæs Morten Grimsgaard ses til venstre. Og i midten ses Nikolaj Agger, som driver Agger Vin & Parkgolf. 5. januar er der nytårskur igen. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Med buffet: Nytårskuren lige om hjørnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er nytårskur for erhvervslivet 5. januar i Saftstationen i Arena Assens.

Assens: Fredag 5. januar i det dugfriske 2018 fyldes Saftstationen i Assens Arena med lokale erhvervsaktører og erhvervsspidser.

Der er nytårskur, hvor ens netværk kan gøre kur til nye forbindelser.

Assens Kommune og Udvikling Assens inviterer. Du kan deltage, hvis du er erhvervsdrivende eller medlem af en bestyrelse, der samarbejder med kommunen eller Udvikling Assens, oplyser kommunen.

Det starter klokken 15. Borgmester Søren Steen Andersen (V) vil som - formentlig andre politikere - være til stede. Borgmesteren vil byde velkommen, fortæller han.

Programmet byder på et foredrag med Carlos Kitschen: "Fra fængsel til frihed - og cafedrift" og uddeling af Udvikling Assens' såkaldte Social Ansvarlig-mærke 2018. Nok så vigtigt "prydes" begivenheden også med en buffet.

Du kan melde dig til arrangementet på Udvikling Assens' hjemmeside. Det skal være senest 2. januar klokken 12. Det plejer at være velbesøgt.

Med buffet: Nytårskuren lige om hjørnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce